ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωσε Μίνγκα ο Εργοτέλης

mingkas.jpg
 clock 18:44 | 06/01/2017

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Χρήστου Μίνγκα. Ο Μίνγκας έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Super League και της Football League και την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα των Τρικάλων.

Ο ίδιος ο παίκτης στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι στόχος του είναι να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει στην Football League.

Η ανακοίνωση:

Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μίνγκα.
Έπειτα από τη συμφωνία με τον Πρόεδρο του Εργοτέλη, Γιώργο Βρέντζο, ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός δήλωσε:
«Είναι ένα νέο ξεκίνημα για εμένα στη Γ’ Εθνική με την ιστορική ομάδα του Εργοτέλη, η οποία δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Η προσέγγιση του Προέδρου και το όνομα του Εργοτέλη έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου. Θέλω να βοηθήσω στο μέγιστο βαθμό και όλοι μαζί ελπίζω θα καταφέρουμε να πετύχουμε την άνοδο στην Football League αρχικά και έπειτα στην Super League. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του προς εμένα και θέλω να τον δικαιώσω για την επιλογή του».