Με τρείς απόντες συνέχισε την Τετάρτη (17/8) την προετοιμασία του ο ΟΦΗ.
Ο Μίκιτς, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, έκανε θεραπεία και γυμναστήριο, ο Κοιλιάρας το ίδιο, για ένα χτύπημα που έχει στον εσω πλάγιο.
Ο Κέβιν Χίσι, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Κισσαμικό (διάστρεμμα), έτρεξε μόνος του και έδειξε ότι σε 1-2 μέρες θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.
Ο Πορτογάλος Μασάδο προπονήθηκε ξανά σε φούλ ρυθμούς, έπαιξε και στο προπονητικό δίτερμα και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στο γόνατο που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.
Το πρόγραμμα της Πέμπτης (18/8) περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα).
Ο 29χρονος Ιβοριανός επιθετικός Βουό θα προπονηθεί την Πέμπτη το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Τρεις απόντες απο την προπόνηση του ΟΦΗ
Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ