Αθλητικά

ΟΦΗ

Οι 15 ιδρυτικοί μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

genikisinelefsi2ofi.jpg

Δεκαπέντε είναι οι ιδρυτικοί μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, οι οποίοι συμμετείχαν όλοι, στην πρώτη της Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 έδωσε στην δημοσιότητα τα ονόματα των 15 μετόχων, οι οποίοι κάλυψαν το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ύψους 300 χιλιάδων ευρώ.
Οι 15 πρώτοι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 είναι οι παρακάτω:
Γιάννης Βάβουλας, Βασίλης Ζηδιανάκης, Αντώνης Καράτζης, Μανόλης Κουμαντάκης, Μιχάλης Μυλωνάκης, Μανόλης Ορφανάκης, Γιώργος Πλουμάκης, Γιάννης Πολεμαρχάκης, Παντελής Σαπουνάκης, Αντίπας Σηφάκης, Γιάννης Τσακαλάκης, Γιάννης Φασουλάς, Χριστίνα Χαλκιαδάκη, Μηνάς Χαλκιαδάκης, Γεώργιος Χατζάκης.
Στην μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, μετέχει εκ του νόμου ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με ποσοστό 10%.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, όπως και το μετοχικό της κεφάλαιο, θα διευρυνθεί μέσα απο αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η οποία και θα γίνει το επόμενο διάστημα, καθώς και άλλοι επιχειρηματίες έχουν αποδεχθεί να συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Αθλητικά

Ευρωπαικό στίβου: Πέμπτη η Πόλακ στο επί κοντώ

polak.jpg

Με την κατάληψη της πέμπτης θέση ολοκλήρωσε την πρώτη της παρουσία σε τελικό του επί κοντώ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Τορούν η Ελένη Πόλακ.

Η Ελένη Πόλακ μπήκε στον αγώνα στα 4.35μ. τα οποία πέρασε με την πρώτη, όπως και τα 4,45μ. Στα 4,55μ. χρειάστηκε τρεις προσπάθειες για να τα ξεπεράσει.

Στη συνέχεια άφησε τα 4,60μ. και ακολούθως πέρασε με την τρίτη τα 4,65μ. Ο πήχης μετά πήγε στα 4,70μ. η Πόλακ δεν κατάφερε να τον περάσει και έτσι με 4,65μ. κατέλαβε την πέμπτη θέση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο δεύτερο άλμα της στα 4.70μ. η Πόλακ έπεσε άτσαλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά όπως αποδείχτηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΦΗ: Νέος προπονητής ο Νίκος Νιόπλιας;

Basket League: Μεγάλες νίκες ΠΑΟΚ και Ηρακλή