Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Επιλέχτηκαν 15 ταλέντα για την Κ-19 του ΟΦΗ
testk-19.jpg
 clock 18:12 | 10/06/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Ολοκληρώνιηκαν σήμερα Παρασκευή (10/6) τα δοκιμαστικά τεστ, που έγιναν όλη την εβδομάδα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για την στελέχωση της ομάδας Κ-19 του ΟΦΗ.
Μέσα απο τις προπονήσεις που έγιναν οι προπονητές του ΟΦΗ Κολιτσιδάκης,Κουνδουράκης, Πουπάκης, είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν ταλέντα απο ομάδες του Ηρακλείου και της Κρήτης, που έχουν την προοπτικη να στελεχώσουν την «δεύτερη» ομάδα του ΟΦΗ, η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football league.
Κολιτσιδάκης: «Επιλέξαμε περίπου 15 παιδιά»
«Επιλέξαμε πάνω απο 15 παιδιά, απο τα 40 περίπου, που είδαμε όλη την εβδομάδα. Αυτοί οι παίκτες  μαζί με κάποια παιδιά του ΟΦΗ' 94 και κάποιους δανεικούς που είχε δώσει ο ΟΦΗ σε ομάδες, μπορούν να αποτελέσουν την βάση για την ομάδα Κ-19 του ΟΦΗ τη νέα περίοδο» αναφέρει στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, ο οποίος ήταν επικεφαλής των δοκιμαστικών τεστ που έγιναν όλη την εβδομάδα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Το επόμενο βήμα είναι ο ΟΦΗ να συζητήσει με τις ομάδες που ανήκουν οι παίκτες που δοκιμάστηκαν και επιλέγησαν για να αποκτηθούν απο τον ΟΦΗ, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis