Κυριακή 15 ΔΕΚ 2019 11:20
 • Ηρακλειο
  13°C
 • Χανια
  14°C
 • Ρεθυμνο
  12°C
 • Λασιθι
  14°C
Ekriti.gr Logo

Νίκος Αντωνακάκης: Προέχει η λογική του Μαυρογιαλούρου απο την κοινή λογική

Νίκος Αντωνακάκης: Προέχει η λογική του Μαυρογιαλούρου απο την κοινή λογική

νίκος αντωνακάκης

Υπερηχητική ανοησία στο χώρο της υγείας καταγράφεται στο Περιφερειακό Κέντρο Υγείας των Μοιρών αλλά και στο Περιφερειακό Ιατρείο Ζαρού επισημαίνει το γνωστό στέλεχος της ΝΔ Νίκος Αντωνακάκης που τονίζει :

Επισκέφθηκε ο  Τσίπρας ως πρωθυπουργός  την εν λόγω περιοχή και "κατόπιν ενεργειών του" εξασφαλίστηκε με δαπάνες απευθείας από το Υπουργείο Υγείας μονάδα υπερήχου.

Όμως τα μηχανήματα ήρθαν αλλά δεν υπάρχει και ούτε προβλέπεται στον οργανισμό το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό για να τα λειτουργήσουν!

Το ζήτημα γίνεται ακόμη πιο σοβαρό από τη στιγμή που δεν προβλέπονται τέτοιοι είδους μηχανήματα σε κανένα κέντρο υγείας και ειδικότερα σε περιφερειακά ιατρεία.

Αλλά ακόμη κι αν κρίνεται απαραίτητο γιατί δεν προχώρησαν τότε στην επιλογή μιας κινητής μονάδας υπερήχου ώστε  να εξασφαλίζεται περιοδικά η κάλυψη των κατοίκων της υπαίθρου του νομού μας και της συγκεκριμένης περιοχής και η μόνιμη μονάδα να έπιανε τόπο σε ένα μεγάλο νοσοκομείο που οι λίστες για ραντεβού φθάνουν τους 6 μήνες ?

Προφανώς προέχει η λογική του Μαυρογιαλούρου από την κοινή λογική!

 

Διαβάστε επίσης. . .

Ο Ερντογάν εχει αποφασίσει, όπως φαίνεται, ότι η Τουρκία πρέπει να έχει το 50/100 των δικαιωμάτων συνεκμετάλλευσης των...
Το 2016, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε μια κίνηση άμεσης αναδιανομής του πλούτου υπέρ όλων όσων χρειάζονται στήριξη,...
Δάσκαλος και για πολλούς οραματιστής ο Αμερικανός μυθολόγος Τζόζεφ Κάμπελ, έδωσε τη διαφορά μεταξύ απαισιόδοξου και...