Υλικά
- 1 ψαρονέφρι
- 1 φλιτζάνι λάδι
- 1 κούπα κρασί κόκκινο
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 3 κολοκυθάκια
- 3 ντομάτες μέτριες
- 3 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
- 4-5 φύλλα δυόσμο ψιλοκομμένο
- αλάτι, πιπέρι
- ρίγανη
- Τηγανίζουμε σε λίγο λάδι το ψαρονέφρι.
- Όταν κάψει από όλες τις μεριές, το κόβουμε σε λεπτές φέτες, το αλατίζουμε και το βάζουμε ξανά στο τηγάνι.
- Ρίχνουμε το κρασί και το αφήνουμε να ψηθεί.
- Όταν γίνει, ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
- Εν τω μεταξύ, τσιγαρίζουμε σε άλλο τηγάνι το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Όταν ροδίσει ρίχνουμε τα κολοκυθάκια και τις ντομάτες ψιλοκομμένα και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να τραβήξουν τα υγρά τους.
- Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και κατεβάζουμε.
- Παίρνουμε ένα πιάτο, βάζουμε στη μέση τα λαχανικά και γύρω - γύρω το κρέας.
- Πασπαλίζουμε με τον δυόσμο.