Skip to main content
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ψαρονέφρι με γιαούρτι

Image
Ψαρονέφρι με γιαούρτι
 clock 01:41 | 11/01/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Υλικά

  • 1 ψαρονέφρι
  • 1 φλιτζάνι λάδι
  • 1 κούπα κρασί κόκκινο
  • 3 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 3 κολοκυθάκια
  • 3 ντομάτες μέτριες
  • 3 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
  • 4-5 φύλλα δυόσμο ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι
  • ρίγανη

  • Τηγανίζουμε σε λίγο λάδι το ψαρονέφρι.
  • Όταν κάψει από όλες τις μεριές, το κόβουμε σε λεπτές φέτες, το αλατίζουμε και το βάζουμε ξανά στο τηγάνι.
  • Ρίχνουμε το κρασί και το αφήνουμε να ψηθεί.
  • Όταν γίνει, ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
  • Εν τω μεταξύ, τσιγαρίζουμε σε άλλο τηγάνι το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Όταν ροδίσει ρίχνουμε τα κολοκυθάκια και τις ντομάτες ψιλοκομμένα και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να τραβήξουν τα υγρά τους.
  • Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και κατεβάζουμε.
  • Παίρνουμε ένα πιάτο, βάζουμε στη μέση τα λαχανικά και γύρω - γύρω το κρέας.
  • Πασπαλίζουμε με τον δυόσμο.
google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis