Υλικά
- 1/2 κιλό κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
- 1 φλυτζάνι αλεύρι
- 1/2 ποτήρι μπίρα
- 1/2 φλυτζάνι νερό
- λάδι για το τηγάνισμα
- φέτες λεμονιού για το γαρνίρισμα
Για το μείγμα μαγιονέζας:
- 1/2 φλυτζάνι μαγιονέζα
- 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού
- λευκό πιπέρι
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι, το νερό και την μπύρα μέχρι να γίνουν χυλός.
Βυθίζουμε τις ροδέλες στο χυλό, τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν και τις μεταφέρουμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με το χυμό λεμονιού και το πιπέρι.
Σερβίρουμε τις ροδέλες μαζί με το μείγμα της μαγιονέζας και γαρνίρουμε με φέτες λεμονιού.