Υλικά
- 3 ροδάκινα
- 1 πορτοκάλι
- 1 λεμόνι
- 150 γρ. ζάχαρη
- 600 γρ. κόκκινο κρασί
- 330 γρ. σόδα ή πορτοκάλάδα ή λεμονάδα με ανθρακικό
- 40 γρ. βερμούτ
- 40 γρ. μπράντι
- 40 γρ. τζιν
- 1/2 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
- 150 γρ. παγάκια
- Καθαρίστε και ψιλοκόψτε τα ροδάκινα.
- Καθαρίσετε το πορτοκάλι και το λεμόνι ώστε να βγει η φλούδα σε ένα μακρύ κομμάτι (για διακόσμηση). Κόψτε τα σε κομμάτια.
- Ανακατεύετε όλα τα υπόλοιπα υλικά (εκτός τα παγάκια) σε μια κανάτα πολύ καλά ώστε να διαλυθεί η ζάχαρη.
- Προσθέστε όλα τα φρούτα μέσα στην κανάτα.
-
Σκεπάστε την κανάτα και αφήστε τη γύρω στις 2 ώρες στο ψυγείο ώστε να απορροφήσει το κρασί το άρωμα των φρούτων.
-
Διακοσμήστε την κανάτα με τις φλούδες του λεμονιού και του πορτοκαλιού και σερβίρετε αφού πρώτα προσθέσετε τα παγάκια.