Υλικά
- 90 γρ. ζάχαρη άχνη
- 130 γρ. τριμμένα φουντούκια
- 60 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια
- 70 γρ. βούτυρο μαλακό
- 100 γρ. φρέσκο γάλα
- Ζεστάνετε το γάλα και προσθέστε το βούτυρο και την κουβερτούρα να λιώσουν.
- Προσθέστε τη ζάχαρη και το τρίμμα φουντουκιού.
- Ανακατέψτε απαλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Μεταφέρετε το μείγμα σε καθαρό αεροστεγές βαζάκι και βάλτε το στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες πριν το χρησιμοποιήσετε.