Skip to main content
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πραλίνα φουντουκιού (Μερέντα)

Πραλίνα φουντουκιού  (Μερέντα)
 clock 08:15 | 24/07/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Υλικά

  • 90 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 130 γρ. τριμμένα φουντούκια
  • 60 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια
  • 70 γρ. βούτυρο μαλακό
  • 100 γρ. φρέσκο γάλα

  • Ζεστάνετε το γάλα και προσθέστε το βούτυρο και την κουβερτούρα να λιώσουν.
  • Προσθέστε τη ζάχαρη και το τρίμμα φουντουκιού.
  • Ανακατέψτε απαλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  • Μεταφέρετε το μείγμα σε καθαρό αεροστεγές βαζάκι και βάλτε το στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες πριν το χρησιμοποιήσετε.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis