Υλικά
- 300 γρ. μάνγκο σε κομμάτια παγωμένα
- 300 γρ. γάλα, παγωμένο σε παγοθήκες
- 50 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 50 γρ. κρέμα γάλακτος
- Καθαρίστε τα μάνγκο και βγάλτε τα κουκούτσια.
- Κόψτε τα σε κομμάτια 3 εκ. περίπου και στη συνέχεια τοποθετήστε τα σε ένα δίσκο, χωρίς να ακουμπάνε μεταξύ τους και βάλτε τα στην κατάψυξη.
- Όταν παγώσουν τα τοποθετείτε στον κάδο ( καλό θα ήταν να είναι παγωμένος ) του μίξερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Το μείγμα είναι παγωμένο και έχει πήξει.
- Σερβίρετε αμέσως.