Υλικά
- 4 φιλέτα κοτόπουλο
- 2-3 κ.σ. λάδι
- 1 κρεμμύδι
- 2 κ.σ. αλεύρι
- 1 κ.σ. κάρυ
- 1 φλιτζάνι ζωμό κότας
- 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- αλάτι, πιπέρι
- Πλένετε το κοτόπουλο, το κόβετε σε μικρά κομμάτια και αλατοπιπερώνετε.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζετε το κρεμμύδι για μισό λεπτό και στη συνέχεια προσθέτετε το κοτόπουλο.
- Ανακατεύετε μέχρι το κοτόπουλο να πάρει χρώμα.
- Χαμηλώστε τη θερμοκρασία και προσθέστε το αλεύρι και το κάρυ.
- Ανακατέψτε καλά γιατί το αλεύρι καβουρντίζεται αμέσως και έπειτα ρίξτε τον ζωμό.
- Έπειτα ρίχνετε τη μουστάρδα, τη κρέμα γάλακτος, ανακατεύετε καλά και αφήνετε να σιγροβράσει μέχρι η σάλτσα να γίνει όσο παχύρευστη εσείς επιθυμείτε, ελέγχοντας το αλάτι και προσθέτοντας αν χρειάζεται.
Συνοδέψτε το με ρύζι και καλή σας όρεξη!