Skip to main content
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κοτόπουλο με μουστάρδα και κάρυ

Κοτόπουλο με μουστάρδα και κάρυ
 clock 07:30 | 06/07/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Υλικά

  • 4 φιλέτα κοτόπουλο
  • 2-3 κ.σ. λάδι
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 κ.σ. αλεύρι
  • 1 κ.σ. κάρυ
  • 1 φλιτζάνι ζωμό κότας
  • 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • αλάτι, πιπέρι

  1. Πλένετε το κοτόπουλο, το κόβετε σε μικρά κομμάτια και αλατοπιπερώνετε.
  2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζετε το κρεμμύδι για μισό λεπτό και στη συνέχεια προσθέτετε το κοτόπουλο.
  3. Ανακατεύετε μέχρι το κοτόπουλο να πάρει χρώμα.
  4. Χαμηλώστε τη θερμοκρασία και προσθέστε το αλεύρι και το κάρυ.
  5.  Ανακατέψτε καλά γιατί το αλεύρι καβουρντίζεται αμέσως και έπειτα ρίξτε τον ζωμό.
  6. Έπειτα ρίχνετε τη μουστάρδα, τη κρέμα γάλακτος, ανακατεύετε καλά και αφήνετε να σιγροβράσει μέχρι η σάλτσα να γίνει όσο παχύρευστη εσείς επιθυμείτε, ελέγχοντας το αλάτι και προσθέτοντας αν χρειάζεται.

Συνοδέψτε το με ρύζι και καλή σας όρεξη!

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis