Τεχνολογία

Ξεκίνησε την παρθενική πτήση του ο "γίγας" των αιθέρων 777Χ της Boeing

Boeing 777

Το νέο αεροσκάφος μεγάλων αποστάσεων της αεροπορικής εταιρείας Boeing, το 777Χ, απογειώθηκε σήμερα από το αεροδρόμιο Πέιν του Σιάτλ, στις βορειοδυτικές ΗΠΑ, για το παρθενικό του ταξίδι.

Η πτήση αυτή θα είναι η πρώτη μιας σειράς δοκιμών που θα πραγματοποιηθούν για να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια το αεροσκάφος.

Το δικινητήριο 777Χ, που μπορεί να μεταφέρει από 384 έως 426 επιβάτες, είναι μια μεγαλύτερη εκδοχή του επιτυχημένου μίνι τζάμπο 777 της Boeing. Ήδη έχει παραγγελθεί από επτά μεγάλες εταιρείες, όπως τις Emirates, Lufthansa, Cathay Pacific, Singapore Airlines και Qatar Airways.

Η Boeing είχε προγραμματίσει δύο φορές αυτήν την πρώτη πτήση, την προηγούμενη εβδομάδα, όμως την ανέβαλε λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή του Σιάτλ.

Το παρθενικό ταξίδι του 777Χ θα διαρκέσει 3-5 ώρες. Αναμένεται ότι θα ξεκινήσει τις εμπορικές πτήσεις του το 2021, με την εταιρεία Emirates.

Τεχνολογία

Πώς να βρεις ένα παλιό emal - Το Gmail σου λύνει τα χέρια!

email.png

Το να βρεις ένα παλιό email μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολο. Ακόμα κι αν βάλεις το θέμα του email ή τη διεύθυνση απ’ την οποία σου ήρθε, μπορεί να μην το βρεις.

Όμως, τώρα το Gmail με το νέο χαρακτηριστικό που προσθέτει που θα σου λύσει τα χέρια.

Η λειτουργία Search του Gmail βελτιώνεται και πλέον θα είναι πιο εύκολο να βρεις κάποιο παλιό email που ψάχνεις.

Το “Search Chips”, όπως ονομάζεται το νέο χαρακτηριστικά του Gmail, είναι η προσθήκη ορισμένων έξτρα επιλογών κάτω απ’ τον όρο αναζήτησης.

Μέχρι πρότινος, υπήρχαν κάποιες επιλογές που έπρεπε να τις βάζεις χειροκίνητα απ’ τις Advanced επιλογές.

Πώς τα Search Chips θα σε βοηθήσουν να βρεις κάποιο παλιό email

Ουσιαστικά, εσύ βάζεις τον όρο αναζήτησης κλασικά στο search bar και στη συνέχεια θα δεις ορισμένες επιλογές όπως “Has Attachment”, “PDF” και “Exclude Social” και υπάρχει και κουμπί για να καθορίσεις χρονολογία.

Μπορείς να επιλέξεις περισσότερες από μία επιλογές για να περιορίσεις την αναζήτηση και να κάνεις πιο εύκολα τη δουλειά σου, βρίσκοντας άμεσα το email που ψάχνεις.

Τα Search Chips είναι ήδη διαθέσιμα στους χρήστες G Suite. Οι απλοί χρήστες θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα για να είναι διαθέσιμα και σε εκείνους!

 

via