Τεχνολογία

Στρατηγική συνεργασία για Apple και Deloitte

apple

Η Apple και η Deloitte ανακοίνωσαν τη στρατηγική συνεργασία τους, προκειμένου να βοηθήσουν τις εταιρείες να μετασχηματίσουν εύκολα και γρήγορα τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται, μεγιστοποιώντας τη δύναμη, την ευκολία στη χρήση και την ασφάλεια που φέρνει η πλατφόρμα iOS στο χώρο εργασίας, μέσω των iPhone και iPad.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ως μέρος της κοινής προσπάθειας, η Deloitte δημιουργεί μία πρώτη στο είδος της ομάδα για την Apple με πάνω από 5.000 στρατηγικούς συμβούλους, οι οποίοι εστιάζουν αποκλειστικά στο να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αλλάξουν τον τρόπο που εργάζονται κατά μήκος ολόκληρης της εταιρείας, από τα τμήματα που έρχονται σε επαφή με τον πελάτη, όπως το λιανικό εμπόριο και τις προσλήψεις, μέχρι τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης, διαχείρισης αποθεμάτων και συστημάτων υποστηρικτικών υπηρεσιών. 

Επιπλέον, η Apple και η Deloitte θα συνεργαστούν και στην ανάπτυξη μίας νέας υπηρεσίας του τμήματος παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών της Deloitte, η οποία θα ονομάζεται EnterpriseNext και είναι σχεδιασμένη, για να βοηθά τους πελάτες να επωφελούνται στο έπακρο από τις δυνατότητες των hardware, software και των υπηρεσιών στον εργασιακό χώρο του οικοσυστήματος iOS.
 
Η νέα υπηρεσία θα βοηθήσει τους πελάτες να ανακαλύψουν τις δυνατότητες υψηλών αποδόσεων στους κλάδους τους και γρήγορα να αναπτύξουν προσαρμοσμένες λύσεις, μέσω της ταχείας κατασκευής πρωτοτύπων.

Η υπηρεσία EnterpriseNext του τμήματος συμβουλευτικών υπηρεσιών της Deloitte θα παρέχει στις επιχειρήσεις τεχνογνωσία που θα καλύπτει περισσότερους από 20 κλάδους και θα προσφέρει στους πελάτες:

- EnterpriseNext Value Maps για iOS, ώστε να τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν τις δυνατότητες υψηλών αποδόσεων για τα iPhone και iPad στους κλάδους τους, να ευθυγραμμίσουν τις λύσεις των κινητών τους και να ιεραρχήσουν τους ψηφιακούς τους πόρους.

- EnterpriseNext Εργαστήρια για iOS, για να πάρουν γρήγορα ιδέες από πρωτότυπα, προκειμένου να δημιουργήσουν εξατομικευμένες λύσεις iOS.

- Αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και μηχανικοί iOS, οι οποίοι στεγάζονται μέσα στα Deloitte Digital Studios σε όλο τον κόσμο, βοηθούν στη δημιουργία εφαρμογών που μπορούν να υιοθετηθούν εύκολα, να είναι υψηλής ποιότητας να ενσωματώνονται άψογα στις υπάρχουσες επιχειρηματικές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των ERP, CRM, analytics και HR.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τεχνολογία

Bitcoin: Νέο «τιτίβισμα» του Μασκ έδωσε ώθηση στο κρυπτονόμισμα

έλον μασκ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Ίλον Μασκ, συνεχίζει το προσφιλές του πλέον παιχνίδι με τα tweets και τα bitcoin.

Στο τελευταίο του «τιτίβισμα» ο Μασκ δήλωσε ότι η Tesla μελετά το ενδεχόμενο να αρχίσει και πάλι να δέχεται συναλλαγές στο κρυπτονόμισμα, δίνοντας νέα ώθηση στην τιμή του.

Ο Μασκ διευκρίνισε ότι η εταιρεία θα αποδεχθεί εκ νέου το bitcoin μόλις ικανοποιηθούν οι περιβαλλοντικές του ανησυχίες, δηλαδή «όταν υπάρξει επιβεβαίωση εύλογης χρήσης καθαρής ενέργειας από τους ανθρακωρύχους με θετική μελλοντική τάση»

Υπενθυμίζεται ότι ο δ.σ. της Tesla διέκοψε τις αγορές αυτοκινήτων με bitcoin στα μέσα Μαΐου, επικαλούμενος ανησυχίες σχετικά με τις κλιματικές επιπτώσεις της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων.

Η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων απαιτεί τεράστιες ποσότητες ενέργειας για την τροφοδότηση ισχυρών υπολογιστών. Η εξόρυξη bitcoin καταναλώνει περισσότερη ενέργεια από ολόκληρες χώρες όπως η Φινλανδία και το Βέλγιο, σύμφωνα με τον Δείκτη Κατανάλωσης Ηλεκτρικής Ενέργειας του Cambridge Bitcoin .

Η τελευταία εξέλιξη σηματοδοτεί ένα ακόμη παράδειγμα μεγάλων κινήσεων της αγοράς μετά από σχόλια του CEO της Tesla.

Εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια εξαφανίστηκαν από την αγορά crypto μετά την ανακοίνωση του Μασκ τον Μάιο σχετικά με την απόφαση της εταιρείας να μην δέχεται πλέον πληρωμές για τα αυτοκίνητά της σε bitcoin.

 

Ειδήσεις σήμερα 

"Ζούγκλα" η παραλιακή του Ηρακλείου - Έκτροπα καταγγέλουν κάτοικοι στο Ράδιο Κρήτη

Διάσωση 101 μεταναστών ανοικτά της Τυνησίας - Ενός έτους ο μικρότερος ναυαγός

Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος «Βηθλεέμ»: Οι προβολές από 14 έως 19 Ιουνίου