Τεχνολογία

Στα σκαριά το Facebook live - streaming στο Android

android.jpg

«Όλοι σας θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μία εκπομπή όπως στην TV με αυτό που έχετε στην τσέπη σας, ελπίζω μέσα στον επόμενο μήνα», είπε ο Zuckerberg.

Το Live Video στο Facebook ξεκινά το roll out στο Android από την Αμερική, ενώ η δυνατότητα είναι διαθέσιμη ήδη για τους χρήστες iOS σε περισσότερες από 30 χώρες.

Στην ομιλία του ο Zuckerberg είπε ότι το Facebook εντείνει τις προσπάθειες του ενάντια στα λόγια μίσους και ειδικά αυτά που είναι ενάντια στους πρόσφυγες θα τύχουν μηδενικής ανοχής από το μέσο.

Ο Zuckerberg είπει ότι η AI μπορεί να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση.

Παρακάτω είναι η ομιλία του Zuckerberg που μεταδόθηκε με live-stream από το Facebook.

Πηγή: e-pcmag.gr

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Του έβαλε τα χρήματα στην τράπεζα... κι ακόμη το μετανιώνει

τηλεφωνική απάτη

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν αγορές μέσω αγγελίας στα κοινωνικά δίκτυα κι αυτό διότι οι επίδοξοι απατεώνες ... φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια.

Πάνω σε έναν τέτοιο έπεσε Ηρακλειώτης πριν από λίγες ώρες.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, το θύμα της απάτης θέλησε να αγοράσει ένα τρακτέρ μέσω αγγελίας που βρήκε στο facebook

Αφού ήρθε σε επικοινωνία με τον δήθεν πωλητή στην Κέρκυρα (αμφισβιτείται ακόμα και το μέρος) συμφώνησαν ο Ηρακλειώτης να του καταβάλλει σε λογαριασμό τράπεζας το ποσό των 2.500 ευρώ. 

Όταν αυτό έγινε, ο πωλητής του γεωργικού μηχανήματος χάθηκε από προσώπου γης χωρίς φυσικά να με συνέπεια ο Ηρακλειώτης να αντιληφθεί ότι επρόκειτο για απάτη και στη συνέχεια να καταγγείλει το περιστατικό στις Αρχές. 

Γ.Π.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Γυρίζει και... σαρώνει η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ - Νέα σύλληψη

Αυξάνεται από σήμερα το όριο επιβατών σε ΙΧ και ταξί

Ρέθυμνο: Είχε κοκαΐνη και κάνναβη, τώρα έχει και ... χειροπέδες