Τεχνολογία

Πώς θα κάνετε το κλιματιστικό σας να καίει 40% λιγότερο

κλιματιστικό

Αν ψάχνετε τρόπους για να μειώσετε τα περιττά έξοδα αυτό το καλοκαίρι δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τη συμβουλή μας. Με μια μόνο κίνηση μπορείτε να μειώσετε τα έξοδα από τη χρήση του κλιματιστικού μέχρι και κατά 40%.

Η λύση βρίσκεται στον ανεμιστήρα οροφής. Αγοράζοντας έναν ανεμιστήρα οροφής (μπορείτε να βρείτε έναν οικονομικό με περίπου 30 ευρώ) και τοποθετώντας τον στο σαλόνι -όπου κάθεστε περισσότερο τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού- θα δείτε μεγάλη διαφορά και στο θέμα της δροσιάς και στο θέμα της τσέπης σας. 

Ανάβοντας τον ανεμιστήρα θα μειώσετε τα χρήματα που πληρώνετε για τη χρήση κλιματιστικού κατά 40%. Οι ανεμιστήρες οροφής βοηθούν στο να ανακυκλώνεται ο κρύος αέρας πιο αποτελεσματικά στον χώρο επιτρέποντας στο κλιματιστικό σας να κάνει περισσότερα με λιγότερη ενέργεια.

Με λίγα λόγια θέτοντας σε λειτουργία τον ανεμιστήρα μπορείτε να ανεβάσετε τον θερμοστάτη του κλιματιστικού μέχρι και 4 βαθμούς χωρίς να αισθανθείτε καμιά αλλαγή στη θερμοκρασία του χώρου.
Πηγή: spirossoulis.com

Τεχνολογία

Το ποντίκι που «το βάζει στα πόδια» όταν παρακάθεσαι στον υπολογιστή

ασύρματο ποντίκι

Ξεπέρασες το όριο επιτρεπτών ωρών μπροστά στον υπολογιστή και δεν το κατάλαβες καν; Αυτό το ποντίκι θα σε κάνει να τηρείς το πρόγραμμα σου, καθώς κάθε φορά που θα κάθεσαι παραπάνω, θα φεύγει μόνο του.

Ναι, ακριβώς αυτό κάνει, βγάζει ποδαράκια και απομακρύνεται από τον υπολογιστή σου, θέλοντας να σου δείξει ότι ήρθε η ώρα να σηκωθείς από την καρέκλα και να πας να κάνεις και τίποτα άλλο ή στην καλύτερη να ξεκουραστείς.

Πρόκειται για ένα ασύρματο ποντίκι, που αν θέλεις να κάνεις υπερωρίες καλύτερα να μην το πάρεις γιατί σίγουρα δε θα σε αφήνει να τελειώσεις τις δουλειές σου.