Ταινίες

Playmobil: Η Ταινία

playmobil η ταινία

ΥΠΟΘΕΣΗ

Όταν ο μικρότερος αδελφός του Τσάρλι εξαφανίζεται απροσδόκητα στο μαγευτικό, κινούμενο σύμπαν του Playmobil, η Μάρλα καταβάλει όλες της τις προσπάθειες για να επιστρέψει σπίτι. Ενώ ξεκινάει το φανταστικό της ταξίδι στους εντυπωσιακούς νέους κόσμους, η Μάρλα συνεργάζεται με μερικούς απίθανους και ηρωικούς νέους φίλους: τον ομαλό οδηγό τροχόσπιτων Ντελ, τον αστείρευτο και χαρισματικό μυστικό πράκτορα Ρεξ Ντάσερ, ένα ολόψυχο ρομπότ, μία νεράιδα και πολλούς άλλους. Μέσα από τη ζωντανή τους περιπέτεια, η Μάρλα και ο Τσάρλι συνειδητοποιούν ότι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή, ο καθένας μπορεί να επιτύχει το οτιδήποτε όταν πιστεύει στον εαυτό του!

Δείτε παρακάτω το trailer της ταινίας:

Playmobil: Η Ταινία

Playmobil: The Movie

Είδος: Κινούμενα Σχέδια

Διάρκεια: 104'

Σκηνοθεσία: Λίνο Ντι Σάλβο

Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά

Πρεμιέρα: 19 Δεκεμβρίου 2019

Ταινίες

Agora II: Δεσμώτες

Agora II: Δεσμώτες

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η νέα ταινία του Γιώργου Αυγερόπουλου, AGORÁ ΙΙ – Δεσμώτες, αποτελεί ένα κινηματογραφικό μωσαϊκό που αποτυπώνει, μέσα από τις ιστορίες των πρωταγωνιστών της, τα τελευταία πέντε χρόνια της κρίσης.

Για περίπου πέντε χρόνια (2015 – 2019), ο Γιώργος Αυγερόπουλος παρακολουθεί την ελληνική κοινωνία σε διαφορετικά επίπεδα, με πρωταγωνιστές τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ένα ζευγάρι προσφύγων απ’ τη Συρία, μία τραγική μάνα, μία οικονομική μετανάστρια κι έναν νέο γιατρό

 

Δείτε παρακάτω το trailer της ταινίας:

 

 

Agora II: Δεσμώτες

Είδος: Ντοκυμαντέρ

Διάρκεια: 110''

Σκηνοθεσία: Γιώργος Αυγερόπουλος

Πρεμιέρα: 27 Φεβρουαρίου 2020