Skip to main content
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κοτόπουλο σουβλάκι μαριναρισμένο με πορτοκάλι και μέλι

Κοτόπουλο σουβλάκι μαριναρισμένο με πορτοκάλι και μέλι
 clock 08:43 | 08/10/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Υλικά

  • 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
  • 1/2 φλυτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • χυμό από ένα πορτοκάλι
  • 1 κουτ. σούπας μέλι
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα Ντιζόν
  • 1 κουτ. γλυκού κόλιανδρο σε σκόνη
  • 1 κουτ. γλυκού ξίδι
  • αλάτι - πιπέρι

  • Παίρνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου και τα κόβουμε σε μπουκιές τις οποίες περνάμε σε σουβλάκια.
  • Ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη το ελαιόλαδο, το χυμό πορτοκαλιού, το μέλι, τη μουστάρδα, το θυμάρι το κόλιανδρο και το ξύδι.
  • Αλατοπιπερώνουμε.
  • Βάζουμε τα σουβλάκια στο μείγμα της μαρινάδας και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον.
  • Σκουπίζουμε τα σουβλάκια και τα ψήνουμε στο γκριλ ή στα κάρβουνα για 12 λεπτά.
  • Συνοδεύουμε τα σουβλάκια μας με ζεστές πίτες και γιαούρτι.
google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis