Υλικά
- 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
- 1/2 φλυτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
- χυμό από ένα πορτοκάλι
- 1 κουτ. σούπας μέλι
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα Ντιζόν
- 1 κουτ. γλυκού κόλιανδρο σε σκόνη
- 1 κουτ. γλυκού ξίδι
- αλάτι - πιπέρι
- Παίρνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου και τα κόβουμε σε μπουκιές τις οποίες περνάμε σε σουβλάκια.
- Ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη το ελαιόλαδο, το χυμό πορτοκαλιού, το μέλι, τη μουστάρδα, το θυμάρι το κόλιανδρο και το ξύδι.
- Αλατοπιπερώνουμε.
- Βάζουμε τα σουβλάκια στο μείγμα της μαρινάδας και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον.
- Σκουπίζουμε τα σουβλάκια και τα ψήνουμε στο γκριλ ή στα κάρβουνα για 12 λεπτά.
- Συνοδεύουμε τα σουβλάκια μας με ζεστές πίτες και γιαούρτι.