Ψυχαγωγία

Μουσική

Ένα video clip με .. λόγο ύπαρξης (μια συγκινητική ιστορία που διαρκεί όσο ένα τραγούδι)

Βλέποντας το σκέφτεσαι πως αν φτιάχνουν video clip στα τραγούδια ... θα 'πρεπε να 'χουν να πουν μία ιστορία. Όχι απλώς ανορεξικές μοντέλες, που θα λικνίζονται στους ρυθμούς της μουσικής. Κι αυτό έχει να πει κάτι. Και μάλιστα εξαιρετικά σύντομο, συγκινητικό και ολοκληρωμένο. Μία ολόκληρη ταινία μικρού μήκους που διαρκεί όσο ένα τραγούδι.

Because i am a woman από τους Kiss. Tης Κορέας. Απολαύστε το

Ψυχαγωγία

Τεστ: Διαλέξτε μια εικόνα και δείτε τα μυστικά που κρύβει το υποσυνείδητό σας

τεστ προσωπικότητας

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να ξέρετε για το υποσυνείδητο είναι ότι πάντοτε είναι «ενεργό». Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται σε εγρήγορση μέρα νύχτα, ανεξαρτήτως από το τι κάνετε.

Διαλέξτε ένα από τα παραπάνω μάτια και δείτε τι σημαίνει για εσάς!

τεστ προσωπικότητας
τεστ προσωπικότητας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεστ Ψυχολογίας: Πόσο ανεπτυγμένη είναι η διαίσθησή σου;

1.  Εχετε ανάγκη από νέες εμπειρίες. Έχετε ανάγκη να ξεκινήσετε μια νέα περιπέτεια ζωής, αλλά πρέπει να αφήσετε πίσω ό,τι σας συνέβη! Ακολουθήστε τη φωτιά και θα νιώσετε και πάλι ζωντανοί!

2. Σας αρέσει να κρατάτε πράγματα για τον εαυτό σας και είστε γεμάτοι μυστικά και όποιοι θέλουν να σας γνωρίσουν ξέρουν πως θα δυσκολευτούν - αλλά σίγουρα μπορείτε να ανοιχτείτε περισσότερο.

3. Έχετε ενέργεια που κινεί βουνά! Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ για να λάμψετε. Ο κόσμος σας έδωσε τη δύναμη να είστε ένα αγαπητό πρόσωπο. Η αύρα σας λάμπει!

4. Το μυαλό σας δεν  ασταμάτητα από τη μία σκέψη στην άλλη και πάντα αναρωτιέστε αν κάνετε το σωστό ή κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Μάθετε να αγαπάτε αυτό που είστε και σταματήστε να σκέφτεστε τόσο πολύ.

5. Είστε ένας γρίφος με πολλά ερωτηματικά για όλους! Προσοχή όμως γιατί οι άνθρωποι θα βαρεθούν εύκολα αν δεν μπορούν να σας καταλάβουν.

6. Είστε μια παλιά ψυχή. Έχετε ξαναγεννηθεί, σε άλλο σώμα. Να ξέρετε πως είστε τώρα εδώ, για κάποιον άλλο λόγο.

7. Είστε ένα νυχτοπούλι! Παρακολουθείτε τα πάντα, αλλά σπάνια εκθέτετε πληροφορίες για τον εαυτό σας. Ξέρετε πολλά αλλα μιλάτε μόνο όταν πρέπει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανάλογα με την ηλικία σου βλέπεις κάτι άλλο σε αυτή την εικόνα