Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κρήτη: Ο Μίνως Μάτσας σε μια μοναδική συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Ερωφίλη στο Ρέθυμνο
μινως ματσας
 clock 23:14 | 15/07/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο βραβευμένος συνθέτης Μίνως Μάτσας έρχεται στις 17 Ιουλίου 2024 για μια μοναδική συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Ερωφίλη στο Ρέθυμνο, σε διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και με την υποστήριξη του Δήμου Ρεθύμνης.

Στην Κρήτη, όπου ο συνθέτης εμπνεύστηκε τις μουσικές για τη πετυχημένη σειρά “Το νησί “ και την κινηματογραφική ταινία“αζαντζάκης” έρχεται να μας χαρίσει μια βραδιά με τα ωραιότερα τραγούδια του με συνοδοιπόρους του δύο εξαιρετικούς ερμηνευτές τον Κώστα Τριανταφυλλίδηκαιτη Μυρτώ Βασιλείουκαθώς και οκτώ σολίστ μουσικούς.

Από την ξεχωριστή βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο θρύλος της κρητικής μουσικής Βασίλης Σκουλάς, ο οποίος θα συμπράξει με το συνθέτη ξεδιπλώνοντας την τέχνη του που μαγεύει χρόνια το κοινό.

Τραγούδια από το ξεκίνημα της καριέρας του ως σήμερα, μουσικές από την διαδρομή του στον κινηματογράφο, το θέατρο, την τηλεόραση και τη δισκογραφίαπρομηνύουν μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα και συγκίνηση.

Στον ειδυλλιακό χώρο της Φορτέτζας με τον συνθέτη στο πιάνο, το κοινό θα ταξιδέψει μέσα από τις μελωδίες, τους στίχους και τις εξαίσιες φωνές σε έναν τόπο μαγικό.

Image
ΠΟΣΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα: Το έργο στην πρώτη παγκοσμίως ψηφιακή παράσταση

Δήμος Φαιστού: Πολιτιστικές εκδηλώσεις "Καλοκαίρι 2024" - Δείτε το πρόγραμμα

Ο Ράλφ Σουμάχερ αποκάλυψε πως είναι γκέι με μία φωτογραφία

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis