Πολιτικό Παρασκήνιο

Ξαφνική αδιαθεσία για τον βουλευτή

αλεξιάδης

Στο νοσοκομείο “Γιώργος Γεννηματάς” νοσηλεύεται ο Τρύφων Αλεξιάδης, μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε νωρίτερα σήμερα κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον συνέλθει πλήρως και υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν υπέστη επιληπτική κρίση.

Ο Τρύφων Αλεξιάδης κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, το μεσημέρι, και τον μετέφεραν πάνω σε καρέκλα στο ιατρείο της Βουλής. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”.

Πολιτικό Παρασκήνιο

Το γεύμα Μητσοτάκη με ξένους ηγέτες

Μητσοτακης

Αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η Γερμανίδα Καγκελάριος, Angela Merkel, o Γάλλος Πρόεδρος Emmanuel Macron, o Πρωθυπουργός της Ισπανίας, Pedro Sánchez, ο Πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, António Costa, o Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Giuseppe Conte και η Πρωθυπουργός του Βελγίου, Sophie Wilmès, οι ηγέτες συνέχισαν τις συνομιλίες που ξεκίνησαν νωρίτερα στα γραφεία της Ισπανίας γευματίζοντας στο εστιατόριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

«Ένα σύντομο διάλειμμα ανάμεσα σε μαραθώνιες συναντήσεις!» έγραψε ο Κυριάκος Μητασοτάκης που ανήρτησε ασπρόμαυρη τη σχετική φωτογραφία.