Πολιτικό Παρασκήνιο

Τσίπρας: Αντί συγγνώμης, απύθμενο θράσος από τον κ. Χρυσοχοΐδη. Ντροπή

Τσίπρας

Να καταδικάσει το περιστατικό αστυνομικής βίας καλεί τον πρωθυπουργό ο Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο Facebook, σχετικά με την επέμβαση των ΜΑΤ στην κατοικία στο Κουκάκι και «τις χθεσινές αποκαλύψεις», όπως σημειώνει.

«Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις, τις φωτογραφίες και το συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο από την απρόκλητη κακοποίηση του σκηνοθέτη μέσα στο ίδιο του το σπίτι, θα περίμενα έστω κι ετεροχρονισμένα να βρει μια λέξη καταδίκης ο κ. Μητσοτάκης. Αντί όμως καταδίκης ή συγγνώμης, μόνο απύθμενο θράσος από τον κ. Χρυσοχοΐδη» γράφει ο Αλ. Τσίπρας.

«Το ύφος της εξουσίας προδίδει και το ήθος της διακυβέρνησης. Ντροπή...» προσθέτει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Καλιτσούνια και ρακή γεύτηκαν ο Μάικ και η Σούζαν Πομπέο

καλιτσούνια

Άκρως κρητικά και παραδοσιακά ήταν τα κεράσματα που γεύτηκε το ζεύγος Πομπέο, που φιλοξενήθηκε από τον πρωθυπουργό και την σύζυγό του Μαρέβα, στην πατρική οικία της οικογένειας στο Ακρωτήρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αντί δείπνου λόγω της προχωρημένης ώρας, ο Μάικ και η Σούζαν Πομπέο γεύτηκαν παραδοσιακά κρητικά εδέσματα, όπως γραβιέρα, παξιμάδια, καλιτσούνια και και ρακή.

Οι δύο πρώτες κυρίες, επισκέπτονται σήμερα το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια θα κάνουν βόλτα στο παλιό λιμάνι των Χανίων, όπου και θα γευματίσουν.