Πολιτικό Παρασκήνιο

Στο χιονισμένο Μέτσοβο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο Μέτσοβο ο πρωθυπουργός

Στο Ανήλιο στο Μέτσοβο έφτασε αργά το βράδυ των Χριστουγέννων ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα περάσει με την οικογένειά του για ολιγοήμερες διακοπές στα βουνά της Ηπείρου.
Μετά την επίσκεψή του στην Κάσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραμείνει στο Μέτσοβο μέχρι την Κυριακή

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr ο Πρωθυπουργός έφτασε ευδιάθετος και παρά το βαρύ πρόγραμμα της μέρας, συζήτησε με τον κόσμο, αντάλλαξε ευχές με όλους και… έδωσε τα πρώτα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα ορεινά της Ηπείρου.Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απολαύσει τα βουνά της Ηπείρου, λάτρης των οποίων έχει δηλώσει πολλές φορές, κάνοντας πεζοπορία και άλλα χειμερινά σπορ, όπως mountain bike που έκανε στα Μετέωρα, ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνει και μικρές εκδρομές στην ευρύτερη περιοχή.

 

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Η... υπενθύμιση Μητσοτάκη στους υπουργούς του

μητσοτάκης ΔΕΘ

Παρά το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του κυβερνητικού έργου, φρόντισε να στείλει σαφές μήνυμα στους υπουργούς του λέγοντας ότι η ευθύνη για την κυβερνητική πολιτική είναι συλλογική. 

«Θέλω να υπενθυμίσω ότι η ευθύνη για τις πράξεις και τις παραλείψεις της κυβέρνησης είναι συλλογική. Όλοι μαζί πιστωνόμαστε τα θετικά της κυβερνητικής δράσης και όλοι μαζί αναλαμβάνουμε, με αυτοκριτική διάθεση, την ευθύνη για τυχόν λάθη και μεριμνούμε για να τα διορθώσουμε. Δεν είναι πολιτικά και ηθικά αποδεκτό, οποιοσδήποτε υπουργός να μετακυλίει ευθύνες σε άλλους υπουργούς ή να αποφεύγει να στηρίζει επιλογές της κυβέρνησης ή να αναγνωρίζει αστοχίες επικαλούμενος αναρμοδιότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

 

«Εχουμε μπροστά μας δύσκολες προκλήσεις. Είμαστε συλλογικό όργανο και όλοι μαζί αναλαμβάνουμε την ευθύνη και των επιτυχιών μας αλλά και των όποιων αστοχιών μας», πρόσθεσε στη συνέχεια.