Πολιτικό Παρασκήνιο

Στο χιονισμένο Μέτσοβο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο Μέτσοβο ο πρωθυπουργός

Στο Ανήλιο στο Μέτσοβο έφτασε αργά το βράδυ των Χριστουγέννων ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα περάσει με την οικογένειά του για ολιγοήμερες διακοπές στα βουνά της Ηπείρου.
Μετά την επίσκεψή του στην Κάσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραμείνει στο Μέτσοβο μέχρι την Κυριακή

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr ο Πρωθυπουργός έφτασε ευδιάθετος και παρά το βαρύ πρόγραμμα της μέρας, συζήτησε με τον κόσμο, αντάλλαξε ευχές με όλους και… έδωσε τα πρώτα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα ορεινά της Ηπείρου.Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απολαύσει τα βουνά της Ηπείρου, λάτρης των οποίων έχει δηλώσει πολλές φορές, κάνοντας πεζοπορία και άλλα χειμερινά σπορ, όπως mountain bike που έκανε στα Μετέωρα, ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνει και μικρές εκδρομές στην ευρύτερη περιοχή.

 

 

Πολιτική

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με την υπουργό Άμυνας της Γαλλίας

Κυριάκος Μητσοτάκης

 

Συνάντηση με την υπουργό Άμυνας της Γαλλίας θα έχει το μεσημέρι της Δευτέρας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το πρωί, στις 11:00, ο κ. Μητσοτάκης θα απευθύνει χαιρετισμό σε ημερίδα με θέμα «Ο Νεανικός Διαβήτης», στις 11:00, στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή. Στις 13:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με την υπουργό Άμυνας της Γαλλίας, Φλόρενς Πάρλι (Florence Parly).

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν. Κατά τη συνάντηση αναμένεται να συμφωνηθεί και να υπογραφεί ποδοσφαιρικό μνημόνιο.