Πολιτικό Παρασκήνιο

Σκουρλέτης "αδειάζει" Τόσκα: Προκλητικό να λέμε ότι όλα έγιναν καλά

σκουρλέτης τόσκας

Είναι προκλητικό να λέμε οτι έγιναν όλα καλά με τόσους νεκρούς, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τους συναδέλφους του υπουργούς, όπως ο Νίκος Τόσκας, που δήλωσαν οτι δεν έγινε κανένα λάθος.
Μάλιστα ο Πάνος Σκουρλέτης αφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αντικαταστάσεις, οταν θα αποδοθούν οι ευθύνες και θα εντοπιστούν τα λάθη που έγιναν.
Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Αντέννα, ο Πάνος Σκουρλέτης σημείωσε οτι την συγνώμη για την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, την έχει αναλάβει όλη η κυβέρνηση, τονίζοντας όμως ότι δεν είναι δουλειά του κάθε υπουργού να κάνει επιχειρησιακό έργο, καθώς όπως είπε, υπάρχουν οι επιτελείς. Και πρόσθεσε ότι όλοι κάνουμε ένα σοβαρό λάθος. Κάνουμε τους ειδικούς.
«Δεν είναι ώρα να βγάζουμε συμπεράσματα απλά και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους, για να πέσουν κάποια κεφάλια. Σημασία έχει να κάνουμε μια αξιόπιστη αποτίμηση και να αποδοθούν ευθύνες. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η αποτίμηση θα πρέπει να αποδοθεί η κάθε ευθύνη» είπε ο υπουργός και διαβεβαίωσε ότι εάν χρειαστεί θα υπάρξουν αντικαταστάσεις.
Παράλληλα, επεσήμανε ότι «θα πρέπει να πέσουν μάντρες, να συγκρουστούμε με συμφέροντα», ενώ τόνισε: «Θα γκρεμίσουμε όπου χρειαστεί».
Σχετικά με τη δήλωση Βερναρδάκη, ο Πάνος Σκουρλέτης εξέφρασε την άποψη ότι η αναφορά του στα 44 χρόνια του πρωθυπουργού δεν είχε να κάνει με τη νεότητα του Αλέξη Τσίπρα, αλλά με το ότι ο ίδιος δεν θα πρέπει να έχει την ευθύνη για το χάος τόσων χρόνων με τα αυθαίρετα.

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Γρηγοράκος - κορωνοϊός: Ήμουν διασωληνωμένος για δύο μήνες – Έχασα 42 κιλά

γρηγορακος

Την εμπειρία του με τον κορωνοϊό μοιράστηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο πρώην Υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος.

«Ήμουν δύο μήνες στην εντατική διασωληνωμένος», σημειώνει ο κ. Γρηγοράκος, ο οποίος νόσησε βαριά. Ο πρώην υπουργός αντιμετώπισε μια σειρά επιπλοκών, οι οποίες επιβάρυναν την κατάσταση της υγείας του.

«Είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσεις από μια τέτοια διαδικασία και από μακρόχρονη παραμονή στη ΜΕΘ. Μεγάλη ζημιά στην υγεία μου ήταν η μυοπάθεια και η μεγάλη απώλεια κιλών. Έχασα 42 κιλά», λέει ο κ. Γρηγοράκος ο οποίος λόγω αυτής της τεράστιας απώλειας κιλών δεν μπορούσε να κουνήσει τα χέρια και τα πόδια του.

Τρομακτική εμπειρία

«Μετά από τη νοσηλεία μου στη ΜΕΘ, πήγα σε κέντρο αποκατάστασης. Είναι μια τρομακτική εμπειρία».

Ο πρώην υπουργός περιγράφοντας το πώς κόλλησε τον ιό, ανέφερε ότι παρά τις προφυλάξεις που έπαιρνε, δεν κατάφερε να γλυτώσει.

«Μπήκα σε καραντίνα. Μετά από 7 μέρες νόσησα βαριά, παρουσίασα πυρετό και διάφορα άλλα συμπτώματα».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πελώνη: Η κυβέρνηση εισηγείται να μην ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις το Πάσχα

Μπακογιάννη για Πάσχα στην Κρήτη: Μετά το "ξύλο" που έφαγα, θα κάνω ό,τι πει ο πρωθυπουργός

Εξώδικο Μουτζούρη στον Μηταράκη