Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Σχολεία - Μακρή: Οι γονείς αποφασίζουν αν τα παιδιά θα φορούν στολή

Ζέττα Μακρή
 clock 09:46 | 09/10/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Αντιδράσεις προκάλεσε η πρόταση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σχολείου της Αττικής να φορούν οι μαθητές σχολική στολή, έτσι ώστε να είναι ομοιόμορφα ντυμένα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή είπε ότι «το υπουργείο έχει τη θέση ότι η σχολική ποδιά έχει καταργηθεί από το 1982»

Σύμφωνα με την ίδια, «δεν μας απασχολεί τι αποφασίζει ένας σύλλογος γονέων. Δεν έχει φτάσει κάτι σχετικό στο υπουργείο».

Η κυρία Μακρή τόνισε επίσης ότι αυτό δεν έχει ακόμα αποφασιστεί και είναι απλά μια πρόταση από κάποιους γονείς.

«Απ’ ότι κατάλαβα θα ήθελαν μια διακριτική στολή. Το υπουργείο δεν έχει καμία ενέργεια σε αυτό» συμπλήρωσε η υφυπουργός.

«Θερμή παράκληση είναι να λυθεί το πρόβλημα και να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην λειτουργία του σχολείου. Είναι στην διακριτική ευχέρεια των γονέων αν θα φορέσουν στολή η όχι τα παιδιά τους στο σχολείο» κατέληξε η ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: Οι νέοι κανόνες για την ηχορύπανση, τα καταστήματα και τους πλανόδιους μουσικούς

Κρήτη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον ιερέα - "Δεν την άφηνε να κάνει μπάνιο" (βίντεο)

Ηράκλειο: Νέα τραγωδία - Τον βρήκε νεκρό η αδελφή του

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis