Πολιτικό Παρασκήνιο

Σε ταβέρνα στα Τρίκαλα για αρνάκι και γλυκάδια ο Τσίπρας

τσιπρας-τρικαλα.jpg

Σε γνωστή ταβέρνα των Τρικάλων γευμάτισε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρώην πρωθυπουργός βρισκόταν στην περιοχή λόγω ομιλίας του στην πόλη, στο πλαίσιο του διαλόγου για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ, και πέρασε λίγες χαλαρές ώρες με συντρόφους του.

Στο τραπέζι παρακάθισαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος, οι πρώην βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, ο γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Νταούλας, κλπ.

Το μενού είχε, ανάμεσα στα άλλα, αρνάκι, ντολμαδάκια, γλυκαδάκια και πολλές σαλάτες. 

Oπως σημειώνει το trikalavoice.gr, το τραπέζι ήταν ρεφενέ, καθώς ο Χρήστος Μπάτζιος ήταν στην είσοδο και έπαιρνε 20 ευρώ από όποιον προσερχόταν.

Πολιτικό Παρασκήνιο

Καλτσούνια, τσικουδιά, κρητικό τυρί και ντολμαδάκια για τον Πομπέο

Γεύμα εργασίας Μητσοτάκης - Πομπέο

Γεύμα εργασίας παραχώρησε το μεσημέρι, στο πατρικό του σπίτι στα Χανιά, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο.

Σε φωτογραφίες διακρίνονται οι δύο άνδρες να συζητούν σε φιλικό κλίμα αρχικά έξω από το πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού και στη συνέχεια στο τραπέζι, το κέντρο του οποίου κοσμεί μία εντυπωσιακή ανθοσύνθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μενού του γεύματος εργασίας περιλαμβάνει χωριάτικη σαλάτα, ντολμαδάκια, καλτσούνια κρητικά, γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι και τριμμένο κρητικό τυρί, κέικ σοκολάτας, τσικουδιά, λευκό και κόκκινο κρασί.

Σημειώνεται ότι στο γεύμα εργασίας συμμετέχουν ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού Ελένη Σουρανή, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.