Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά υπεβλήθη ο Θανάσης Παφίλης
Θανάσης Παφίλης
 clock 08:31 | 27/08/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Θανάσης Παφίλης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ είχε προγραμματίσει την επέμβαση και όλα πήγαν καλά.

Το μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ με δήλωσή του ευχαρίστησε τους γιατρούς στο Ωνάσειο και στον Ευαγγελισμό.

«Ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, ο οποίος πρόσφατα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά, ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν να αντιμετωπιστεί με επιτυχία το εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα υγείας του. Ευχαριστεί τον καρδιοχειρουργό Νεκτάριο Κογεράκη, αναπληρωτή διευθυντή του Β’ Καρδιοχειρουργικού Τμήματος του Ωνάσειου Νοσοκομείου, και την ομάδα του, καθώς επίσης και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Επίσης, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντώνης Σαμαράς: Το νέο κόμμα και η συμμαχία με Καραμανλή για ανατροπή του πολιτικού χάρτη

Λευτέρης Καρχιμάκης: Η αριστεία και η διάκριση από το Ολλανδικό πανεπιστήμιο που διδάσκει

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis