Πολιτικό Παρασκήνιο

Σε αυτοπεριορισμό η Επίτροπος Υγείας της ΕΕ

Στέλλα Κυριακίδου

Σε αυτοπεριορισμό στις Βρυξέλλες μπήκε η Επίτροπος Υγείας και Τροφίμων της ΕΕ Στέλλα Κυριακίδου, καθώς πρόσωπο με το οποίο ήρθε σε επαφή βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, όπως ανέφερε η ίδια σε ανάρτησή της στο Twitter.

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Χρηστίδης σε «δελφίνους» στο ΚΙΝΑΛ: Να βάλουμε τα «εγώ» κάτω από το «εμείς»

 ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης

«Ο κόσμος της παράταξης ζητά από όλους μας να βάλουμε τα εγώ μας κάτω από το εμείς και να είμαστε η εγγυήτρια δύναμη της σταθερότητας  και της ευθύνης της χώρας, σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς που ζούμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χρηστίδης με αφορμή τις «ζυμώσεις» στο εσωτερικό της παράταξης.

Μιλώντας στο Open και στους Ακη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ κληθείς να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό του κόμματος τόνισε: «Η ανάγκη που έχει ο κόσμος της παράταξης μετά από πολλά χρόνια που αντιμετωπίσαμε πολύ μεγάλα προβλήματα είναι να βάλουμε όλοι τα εγώ μας κάτω από το εμείς. Xρειάζεται πρόταση απέναντι στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός, εκεί δουλεύουμε και νομίζω πως σε αυτή την κατεύθυνση όλοι αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα της στιγμής».

Ερωτηθείς για τις ζυμώσεις σχετικά με την εκλογή ηγεσίας το Νοέμβριο του 2021, απάντησε: «Όταν θα έρθει η ώρα να συζητήσουμε για την εκλογή ηγεσίας, θα το κάνουμε τα έχει πει δημοσίως αυτά και η Φ. Γεννηματά». Ως προς την Εύα Καϊλή επανέλαβε την χθεσινή της δήλωση: «Η κα Καϊλή είπε πως δεν θα είναι υποψήφια το 2021, επομένως είναι ξεκάθαρη η θέση της, εργάζεται στο ευρωκοινοβούλιο και συνεχίζει τις δραστηριότητες της ως ευρωβουλευτής».

Τέλος, για το αν άνοιξε η ίδια η Φώφη Γεννηματά την διαδοχολογία, ο κ. Χρηστίδης τόνισε: «Η κα. Γεννηματά είπε το αυτονόητο, είπε ότι θα γίνει η εκλογική διαδικασία όταν είναι προγραμματισμένο να γίνει και η ίδια θα είναι υποψήφια , όπως επίσης και όποιος το επιθυμεί μπορεί να είναι υποψήφιος, αλλά εμείς δεν θα εγκλωβιστούμε στην εσωστρέφεια. Αυτό είναι προνόμιο του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ».