Πολιτικό Παρασκήνιο

Σαμαράς: Όποια προβοκάτσια κι αν σοφιστούν, ο λαός μένει όρθιος για τη Μακεδονία

σαμαράς συλλαλητήριο

«Τα εκατομμύρια των Ελλήνων είναι και θα είναι κατα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Όποια προβοκατσια κι αν σοφιστούν, όσα δακρυγόνα κι αν ρίξουν, ο λαός μένει όρθιος για τη Μακεδονία» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μετά την κίνηση της Αστυνομίας να «πνίξει» με χημικά την πλατεία Συντάγματος, για να διαλύσει τη συγκέντρωση έξω από τη Βουλή.

«Είναι μια διαδήλωση για την Ελλάδα και τη Δημοκρατία»
Ο κ. Σαμαράς έδωσε το «παρών» στο μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, όπως είχε κάνει και στο πρώτο συλλαλητήριο, της 4ης Φεβρουαρίου 2018.
Σε δήλωσή του προς τους δημοσιογράφους έκανε λόγο για μια διαδήλωση για τη Δημοκρατία και την Ελλάδα. «Όλος ο κόσμος είναι πάνω από τα κόμματα, το πιστεύει και το δείχνει» συμπλήρωσε ο πρώην πρωθυπουργός.

Πολιτικό Παρασκήνιο

Η απάντηση Κασιμάτη μετά τον σάλο που προκάλεσε το χυδαίο σχόλιό του για την Γεννηματά

φώφη γεννηματά

Απάντηση έδωσε ο δημοσιογράφος, Στέφανος Κασιμάτης μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε το χυδαίο σχόλιό του για τη Φώφη Γεννηματά μέσω της στήλης του «Πανδώρα» πριν από μερικές ημέρες.

Σήμερα επανήλθε μέσω της στήλης του με ένα νέο σχόλιο το οποίο τιτλοφορεί «Λυπούμαι» και αναφέρει τα εξής:

«Ειλικρινά λυπούμαι για τον θόρυβο που προκάλεσε μια φράση στο σημείωμα του περασμένου Σαββάτου, διότι η επίμαχη φράση δεν είχε κατ’ ουδένα τρόπο σκοπό να θίξει τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι προφανές ότι μια ακραία διατύπωση προκάλεσε ερμηνείες, που δεν απηχούσαν το περιεχόμενο όσων ήθελα να εκφράσω».

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Κασιμάτης είχε κάνει το εξής χυδαίο και απαράδεκτο σχόλιο: «Αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι, με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φώφη Γεννηματά: Θλίψη στο μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατό της (βίντεο)

Ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ ξανά στη Χαριλάου Τρικούπη – Έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας πρόσοψης

Φώφη Γεννηματά: Έγινε πράξη μία από τις τελευταίες της επιθυμίες

ESPA BANNER