Πολιτικό Παρασκήνιο

Πυρ και μανία ο Χάρης με τον Άδωνι

Χάρης Μαμουλάκης

«Εριστικός, προκλητικός και με ένα καλάθι γεμάτο υποσχέσεις, όπως δηλαδή τον έχουμε συνηθίσει, ήρθε στο Ηράκλειο ο κ. Γεωργιάδης» αναφέρει σε δήλωσή του ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, με αφορμή της δηλώσεις του Υπ. Ανάπτυξης σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ στο Ηράκλειο.

«Ο γνωστός για την υπεροψία και τις ακραίες θέσεις του Υπουργός της Κυβέρνησης ΝΔ, «κατασκεύασε» σε λίγα λεπτά αεροδρόμιο Καστελίου, ΒΟΑΚ και πρώην Αμερικάνικη Βάση Γουρνών, «έδιωξε» τους πρόσφυγες απ’ όλη τη χώρα, «καθάρισε» με τις Τουρκικές προκλήσεις, «χαμήλωσε» τα επιτόκια, «μοίρασε» θέσεις εργασίας, ανάπτυξη και παραγωγικότητα και φυσικά, έστειλε στο πυρ το εξώτερον τον ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα όμως στην κομματική του παραζάλη, είπε και μια αλήθεια: Ότι είμαστε στην πιο ευχάριστη στιγμή της δεκαετίας. Και πράγματι, χάρη στις θυσίες του Ελληνικού λαού και τις αποτελεσματικές ενέργειες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, εδώ βρισκόμαστε. Αν μας έλεγε και το ποιοι ευθύνονται για όλα όσα πέρασαν οι Έλληνες αυτή την σκληρή δεκαετία της κρίσης, των περικοπών, της εξαθλίωσης, της καταστρατήγησης κάθε εργατικού δικαιώματος και της καθιέρωσης απάνθρωπων συνθηκών για τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας, θα ήταν πιο πλήρης ο λόγος του» κατέληξε ο Χάρης Μαμουλάκης.

Πολιτικό Παρασκήνιο

Ρακί και μπουγάτσα για τη Γιάννα στο κέντρο του Ηρακλείου

Ρακί και μπουγάτσα για την κ. Αγγελοπούλου στα Λιοντάρια

Σύντομη στάση για ρακί και μπουγάτσα έκανε το μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου η πρόεδρος της Επιτροπής για την προετοιμασία των εκδηλώσεων συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, Γιάννα Αγγελοπούλου  - Δασκαλάκη η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Βόλα στο κέντρο της πόλης
Βόλα στο κέντρο της πόλης

Στη συνέχεια η κ. Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη επισκέφθηκε τη Λότζια και τον Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό.