Πολιτικό Παρασκήνιο

Πρόεδρος δικαστηρίου σε Πολάκη: Υπουργός είστε;

πολάκης

Ακόμα και η εκδίκαση των πιο σοβαρών υποθέσεων στα δικαστήρια έχει τις δικές της ξεχωριστές, ακόμα και χιουμοριστικές στιγμές. Κατά την εκδίκαση των υποθέσεων των φερόμενων «εγκληματικών οργανώσεων», στο ξεκίνημα ο πρόεδρος του δικαστηρίου, μετά την εκφώνηση των ονομάτων των κατηγορουμένων, άρχισε την εκφώνηση των ονομάτων των μαρτύρων. Σε κάποια στιγμή έφτασε και στο όνομα του αν. υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Και ακολούθησε η εξής στιχομυθία, όπως αναφέρουν "Χανιώτικα Νέα"

-Πολάκης: Παρών κύριε πρόεδρε. …Θα ήθελα να προηγηθεί η υπόθεσή μου.
-Πρόεδρος: Για ποιο λόγο;
-Πολάκης: Επειδη ως υπουργός έχω ανειλημμένες υποχρεώσεις.
-Πρόεδρος: Υπουργός είστε;
-Πολάκης: Ναι. Δεν με γνωρίζετε;

Πολιτικό Παρασκήνιο

Έξαλλος ο Ευθύμιος Λέκκας στον αέρα εκπομπής: Μας έχετε τρία τέταρτα στον ήλιο

ευθύμιος λέκκας

«Άστραψε και βρόντηξε» ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ και καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών Ευθύμιος Λέκκας, από τη Βαρυμπόμπη όπου βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (04/08), προκειμένου να διερευνήσει τις συνθήκες που οδήγησαν στην εξάπλωση της φωτιάς.

Ο καθηγητής δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του για το γεγονός ότι περίμενε 45 λεπτά κάτω από τον καυτό ήλιο, για να συνδεθεί στον τηλεοπτικό αέρα του Open, χάνοντας μάλιστα πολύτιμο χρόνο ερευνητικού έργου.

«Πριν μου κάνετε την ερώτηση, θέλω να σας πω ότι είστε απαράδεκτοι γιατί περιμένουμε εδώ και τρία τέταρτα, έχασα τρία τέταρτα ερευνητικού χρόνου στην περιοχή. Και ήμουν υποχρεωμένος να ακούω τις ανοησίες των πολιτικών από το στούντιό σας» είπε ο κ. Λέκκας.

«Ήταν ανοησίες αυτά που άκουγα και με εξόργισαν. Αν η πολιτική νοοτροπία είναι αυτή που άκουσα, πραγματικά, μας αξίζουν αυτά τα χάλια. Δεν πρόκειται ποτέ οι πολιτικοί να αλλάξουν», υπογράμμισε.

«Δεν μας σέβεστε, μαζί με τον ρεπόρτερ, δεν μας σέβεστε, τρία τέταρτα μέσα στον ήλιο και έχετε την άνεση των πολιτικών, να παρουσιάζεται πολιτικούς μισή ώρα και να τους ακούμε μέσα στον ήλιο χάνοντας και ερευνητικό χρόνο, και εγώ και οι συνεργάτες σας εδώ που είναι», είπε με τους παρουσιαστές να του ζητούν συγγνώμη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εθνικό Αστεροσκοπείο: SOS για τα σωματίδια από τις φωτιές

Καύσωνας: Μέχρι 53 βαθμούς η θερμοκρασία εδάφους στην Ελλάδα

Εύβοια: Εκκενώνονται χωριά - Κάηκαν 150 σπίτια και 20.000 στρέμματα γης