Πολιτικό Παρασκήνιο

Ποτό με φίλους για τον Ηρακλειώτη Υφυπουργό

anvg.jpg

Ένα ποτό με παλαιούς και νέους φίλους στο γνωστό πολιτικοδημοσιογραφικό στέκι της οδού Βαλαωρίτου, ήπιε χθες το βράδυ ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης μετά την εορταστική εκδήλωση στο Προεδρικό  Μέγαρο.

Όπως αναφέρεουν τα Παραπολιτικά, στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν δημοσιογράφοι, από το αθλητικό και το πολιτικό ρεπορτάζ, οι οποίοι συνομίλησαν μαζί του για τα "ζόρια" στα νέα του καθήκοντα και τα προηγούμενα στη Νέα Δημοκρατία καθώς ο Λευτέρης τράβηξε το μεγαλύτερο κουπί ως γραμματέας της ΝΔ αφού επί 3 χρόνια περιόδευε διαρκώς ανά την επικράτεια

Πολιτικό Παρασκήνιο

Τα γενέθλια του Γεραπετρίτη και η απίθανη ατάκα στην δημοσιογράφο

Γιώργος Γεραπετρίτης

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης βρέθηκε καλεσμένος της Βάλιας Πετούρη στην ΕΡΤ και η δημοσιογράφος γνώριζε ότι είχε γενέθλια. Εκείνος, με τη σειρά του απάντησε μια απίθανη ατάκα.

«Πάω να καλωσορίσω με μεγάλη χαρά τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος έχει και τα γενέθλιά του σήμερα. Είδατε; Το έμαθα εγώ. Ένα καλός δημοσιογράφος όλα τα μαθαίνει. Σας εύχομαι χρόνια πολλά κύριε Γεραπετρίτη», είπε η Βάλια Πετούρη.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης χαμογέλασε και είπε το απίθανο:

«Να είστε καλά, ευχαριστώ. Θα μπορούσα να φανταστώ και καλύτερα γενέθλια από το να βρίσκομαι εδώ μαζί σας, αλλά πάντως είναι χαρά και τιμή».

Με ένα αμήχανο χαμόγελο, η Βάλια Πετούρη έσπευσε να διευκρινίσει:

«Εννοείται να κάνετε κάτι προσωπικό από το να δουλεύετε. Προλαβαίνω να μην παρερμηνευτεί αυτό που είπατε».