Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Πολάκης: Αίρεται η ασυλία του – Άγρια κόντρα με την Φωτεινή Αραμπατζή

Φωτεινή Αραμπατζή Παύλος Πολάκης
 clock 14:08 | 13/04/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Θανατηφόρες ατάκες, ύβρεις και βαρύτατους υπαινιγμούς αντάλλαξαν στη Βουλή Παύλος Πολάκης και Φωτεινή Αραμπατζή, στη συζήτηση για την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού ύστερα από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση για ανάρτησή του την άνοιξη του 2019 στα social media. Η βουλευτική ασυλία του κ. Πολάκη ήρθη με 158 θετικές ψήφους, έναντι 102 βουλευτών που καταψήφισαν.

Το φιτίλι άναψε ο Παύλος Πολάκης ο οποίος χαρακτήρισε καθαρά εκδικητική και πολιτική τη δίωξη λόγω των καταγγελιών για χρήματα που έλαβε η επιχείρηση του πατέρα της από το ΚΕΕΛΠΝΟ, αφήνοντας παράλληλα, υπονοούμενα για τη θητεία της κ. Αραμπατζή στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Π. ΠΟΛΑΚΗΣ: Ψηφίστε ό,τι θέλετε! Ξέρετε κάτι; Σε αυτή τη ζωή γιατί τον καθέμα τον θυμούνται για το έργο του και τα παιδιά του. Εσάς ποιο είναι το έργο σας στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης; Βγάλατε κανένα φραγκάκι για κανένα πελάτη...

Σε υψηλούς τόνους ήταν η απάντηση της Φωτεινής Αραμπατζή, λέγοντας ότι η συκοφαντία και η λάσπη έχουν γίνει δεύτερη φύση του κ. Πολάκη Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ αποκάλεσε -μεταξύ άλλων- τζάμπα μάγκα που τρέχει σαν τον λαγό για να αποφύγει να βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης και κρύβεται στο λαγούμι του τον κ. Πολάκη, ζητώντας να μην αρθεί η ασυλία του.

Φ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ: Σας ρωτώ κ. Πολάκη γιατί δεν ζητάτε να αρθεί η ασυλία σας, να με ξεφτιλίσετε στο δικαστήριο, όπως είπατε στην επιτροπή, γιατί δεν τη ζητάτε σήμερα αντρίκια, τίμια και λεβέντικα για να με πάτε αίμα, όπως είπατε, να πάθω της αλεπούς το θάνατο... δυο μέτρα άνδρας γιατί κρύβεστε πίσω από ασυλία;

Στην ανάρτηση του ο κ. Πολάκης ειρωνευόταν το γεγονός ότι η κ. Αραμπατζή φορούσε τη στολή των Μακεδονομάχων. «Ανιστόρητε κύριε, δεν είναι καρναβάλι να λέτε για στολή, δεν είναι ο πιερότος και η κολομπίνα, είναι εθνικές στολές», είπε η βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε αναφορικά με παλαιότερη απόφαση δικαστηρίου που την αφορούσε: «Είχατε την πιλάλα, τότε, αντί να ασχοληθείτε με τα υπουργικά σας καθήκοντα, να σερφάρετε στο διαδίκτυο αναπαράγοντας fake news, στήνοντας δικά σας δικαστήρια και δικές γκιλοτίνες... Σας ενημέρωσα ότι είχα αθωωθεί και η ιστοσελίδα που αναπαράγατε το κατέβασε, ζητώντας συγνώμη, εσείς δεν ζητήσατε μια συγνώμη... Ως κήνσορας, ιεροεξεταστής, γράφετε στα παλιά σας παπούτσια τη Δικαιοσύνη και τρέχετε σαν τον λαγό όπου φύγει -φύγει όταν σας καλεί Δικαιοσύνη ενώπιον της». Σε ότι αφορά τα χρήματα που έλαβε η επιχείρηση του πατέρα της στις Σέρρες από το ΚΕΕΛΠΝΟ, είπε πως πρόκειται για νόμιμες, φορολογημένες, εμπορικές δραστηριότητες. «Τις απειλές εκεί που σας παίρνει και τη λάσπη εκεί που σας ανέχονται, εμένα τέτοιοι τζάμπα μάγκες που κρύβονται λαγούμι δεν μου λένε τίποτα...», κατέληξε.

Τα αίματα άναψαν με τους βουλευτές τους ΣΥΡΙΖΑ να διαμαρτύρονται και τον προεδρεύοντα Χαράλαμπος Αθανασίου να αναφέρει ότι δεν είναι το πρόβλημα τα λεφτά.

Ανταπαντώντας ο κ. Πολάκης επέμεινε στην θέση του. «Ναι, φάγατε πολλά λεφτά, κοροϊδέψατε, αλλά σίγουροι το κλίμα έχει αλλάξει, ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται και η άλλη φορά θα είναι αλλιώτικη», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρετά τον Αντώνη Συκάρη με στίχους του Παλαμά

Σακελλαροπούλου: Στα ελληνόφωνα χωριά της Ιταλίας κλάψαμε για μια πατρίδα όμορφη και χαμένη

Ο Τζέφρι Πάιατ αποχαιρετά: Θα μου λείψει το ελληνικό καλοκαίρι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis