Πολιτικό Παρασκήνιο

Ούτε Τσίπρα ούτε Μητσοτάκη θέλουν για πρωθυπουργό οι Κρητικοί

Τσιπρας - Μητσοτάκης

Ούτε τον Αλέξη Τσίπρα ούτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη θεωρούν καταλληλότερο για πρωθυπουργό οι Κρητικοί. Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας της Κάπα Research που έγινε για λογαριασμό του ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ, στο ερώτημα "Κατά τη γνώμη σας ποιος είναο καταλληλότερος πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης;" το 50,5% απαντά "κανένας από τους δύο", το 25,5% απαντά ο Αλέξης Τσίπρας ενώ το 22,5% ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

tsipras.png

tsipras.png, by gpapadakis

Πολιτικό Παρασκήνιο

ΕΦΚΑ: Η ξαφνική επίσκεψη του υπουργού και οι μισοί υπάλληλοι που έλειπαν

ΕΦΚΑ

Ο Κωστής Χατζηδάκης επισκέφθηκε το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Αγία Παρασκευή και διαπίστωσε ξανά την ανάγκη να προχωρήσει η ψηφιοποίηση του οργανισμού.

Μια από τις δυσκολότερες αποστολές που ανέλαβε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ήταν να βάλει μια τάξη στον ΕΦΚΑ. Ο κ. Χατζηδάκης με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε την ανάγκη να προχωρήσει η ψηφιοποίηση του ΕΦΚΑ.

Στην ανάρτησή του αναφέρει ότι ήδη έχουν μπει 50 ψηφιακές υπηρεσίες, αλλά τα αρχεία με στοιχεία ασφαλισμένων εξακολουθούν να βρίσκονται σε ατελείωτες στοίβες από χαρτί.
Ο υπουργός έστειλε μήνυμα σε όλους τους εργαζόμενους του ΕΦΚΑ που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι και στη σημερινή του επίσκεψη στην Αγία Παρασκευή βρήκε μόνο 21 από τους 35 εργαζόμενους του υποκαταστήματος. «Να ξέρουν, θα μας βρουν απέναντί τους», ήταν τα λόγια του.

Η ανάρτησή του:

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Επιτροπή Βιοηθικής: Έσχατη λύση ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και μόνο για υγειονομικούς

Πιλότος: "Θόλωσα και την έπνιξα. Έπνιξα τον σκύλο για να φανώ πειστικός"

Ηράκλειο: Στα "κάγκελα' οι ιδιοκτήτες σχολικών κυλικείων με το Δήμο - Τους ζητά ενοίκιο