Φαίνεται πως οδεύει προς εκτόνωση η διαφωνία για την επιμέλεια των δίδυμων παιδιών που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνωας Μάτσας.
Το ζήτημα είχε λάβει μεγάλες διαστάσεις μετά τη δημοσιοποίηση ότι η υπουργός Τουρισμού κατέθεσε προσφυγή κατά της απόφασης που προέβλεπε συνεπιμέλεια, αξιοποιώντας τροπολογία που ψηφίστηκε στα τέλη του προηγούμενου έτους.
Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι δύο πλευρές φαίνεται να αναζητούν πλέον κοινό τόπο. Πηγές αναφέρουν ότι η κ. Κεφαλογιάννη προτίθεται να αποσύρει – ή έχει ήδη αποσύρει – την αγωγή που είχε καταθέσει κατά του πρώην συζύγου της, επιδιώκοντας να διευθετηθεί το θέμα σε πνεύμα συνεργασίας και μακριά από τη δικαστική αντιπαράθεση.
Στόχος, όπως επισημαίνεται, είναι να βρεθεί μια λύση που θα υπηρετεί πρωτίστως το συμφέρον των παιδιών, χωρίς περαιτέρω ένταση και δημοσιότητα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
“Το 2019 ήταν καλύτερα” λένε οι πολίτες για την οικονομία