Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Ο πρώτος καφές του 2026 στο Κολωνάκι για Τασούλα, Μητσοτάκη, Κακλαμάνη και Γεωργιάδη
κγδζ
 clock 13:36 | 01/01/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Στην πλατεία Κολωνακίου συναντήθηκαν το πρωί της Πρωτοχρονιάς κορυφαία πολιτειακά και κυβερνητικά πρόσωπα, για να πιουν μαζί τον πρώτο καφέ της νέας χρονιάς. Στο ίδιο τραπέζι βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Καλαμάνης και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά όπου εκπρόσωποι της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας δεν δίνουν τις ευχές τους για το νέο έτος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Νωρίτερα, οι τέσσερις είχαν δώσει το «παρών» στη δοξολογία για την έλευση του νέου έτους στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου τους υποδέχθηκαν ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς και ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.
 

Διαβάστε επίσης:

Με ποιόν πολιτικό αρχηγό θα έπινε μπίρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Άδωνις Γεωργιάδης: Οι αγρότες πλέον χάνουν το δίκιο τους – Είναι σοβαρό αίτημα ο διπλασιασμός των συντάξεων;

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis