Πολιτικό Παρασκήνιο

Γιατί αποχώρησε έξαλλος ο Μπογδάνος από το στούντιο (βίντεο)

μπογδάνος

Στα άκρα έφτασε ο έντονος διάλογος που είχε το πρωί της Τρίτης στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τον δημοσιογράφο Γιάννη Στρατάκη. Η κατάσταση μάλιστα ξέφυγε με τον βουλευτή της ΝΔ να αποχωρεί έξαλλος από το πάνελ.

Αφορμή για να… ανάψουν τα αίματα στάθηκε η συζήτηση για τη φορολογία και το μέρισμα, με τον κ. Μπογδάνο να μιλάει σε έντονο ύφος στον συνομιλητή του:

«Θα περιμένετε να τελειώσω κύριε Στρατάκη. Η τακτική αυτή του κατακρεουργώ τον διάλογο, πρώτον αποδοκιμάζεται από τους ίδιους τους Έλληνες και κατά δεύτερον δεν είναι κάτι στο οποίο θα συνυπάρξω», είπε, χαρακτηρίζοντας τον κ. Στρατάκη Συριζαίο: «Στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ στα κανάλια ξανά και ξανά».

«Εγώ καραγκιόζης, να το παίζω δημοσιογράφος ανένταχτος και να κοροϊδεύω τον πελάτη, δεν είμαι. Ήμουν, είμαι και θα είμαι δημοσιογράφος» απάντησε ο δημοσιογράφος.

«Δεν κάνεις στρατευμένη δημοσιογραφία; Τι δημοσιογραφία κάνεις;», τον ρώτησε ο Μπογδάνος για να απαντήσει ο κ. Στρατάκης «δημοσιογραφία στρατευμένη έκανες για να βγεις βουλευτής».

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα» συνέχισε ο κ. Μπογδάνος. «Έχω μάθει την αήθεια της αριστεράς να την αντιμετωπίζω καθημερινά στη ζωή», είπε και πέταξε στο στιλό του στον αέρα. Στη συνέχεια σηκώθηκε, πέταξε το μικρόφωνο, πήρε… τον καφέ του και αποχώρησε από το στούντιο του Blue Sky, όπου βρισκόταν καλεσμένος.

 

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Μητσοτάκης: Νιώθω απλό μέλος της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει το κόμμα της ΝΔ στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μίλησε ο πρωθυπουργός από το βήμα της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τα «αυτιά και τη γλώσσα» της ΝΔ στην κοινωνία, τους κήρυκες του κυβερνητικού έργου, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα μέλη της ΠΕ του κόμματος είπε ότι πέρα από πρωθυπουργός της χώρας και αρχηγός του κόμματος νιώθει απλό μέλος της ΝΔ.