Πολιτικό Παρασκήνιο

O μικρός γιος του Άδωνι Γεωργιάδη λέει τα κάλαντα στα αρχαία ελληνικά (βίντεο)

Άδωνις Γεωργιάδης: O μικρός του γιος λέει τα κάλαντα στα αρχαία ελληνικά .jpg

Είναι γνωστή η αγάπη που έχει ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, στα αρχαία ελληνικά και όπως φαίνεται αυτή η λατρεία έχει μεταδοθεί και στον μικρό του γιο.

Στα βήματα του πατέρα του φαίνεται πως οδεύει, όμως και ο μικρός του γιος, Αναστάσιος – Αλκαίος, ο οποίος είπε τα κάλαντα στα αρχαία ελληνικά.

Τα παιδιά της Ελληνικής Αγωγής τραγούδησαν τα κάλαντα στα Αρχαία Ελληνικά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στα πλαίσια της διοργάνωσης Bravo Awards 2019.

Τα παιδιά πλαισίωσε η υψίφωνος Ευδοκία Μωυσίδου. Στο πιάνο, η Ευγενία Μανωλίδου.

Ο υπουργός Ανάπτυξης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανέβασε το βίντεο με τα παιδιά της Ελληνικής Αγωγής να τραγουδούν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

 

 

 

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Στο Μέγαρο Μουσικής προχθές, τα παιδιά της Ελληνικής Αγωγής τραγούδησαν στα Αρχαία Ελληνικά και αρχαία Κάλαντα από τον Πλούταρχο αλλά και τα παραδοσιακά μας κάλαντα! Μεταξύ αυτών στην πρώτη σειρά και ο μικρός μου γιος ο Αναστάσιος/Αλκαίος, ο οποίος επειδή με έβλεπε απέναντι του έκανε περισσότερα κόλπα προς εμένα η αλήθεια είναι …»

Πολιτικό Παρασκήνιο

Μητσοτάκης: Νιώθω απλό μέλος της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει το κόμμα της ΝΔ στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μίλησε ο πρωθυπουργός από το βήμα της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τα «αυτιά και τη γλώσσα» της ΝΔ στην κοινωνία, τους κήρυκες του κυβερνητικού έργου, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα μέλη της ΠΕ του κόμματος είπε ότι πέρα από πρωθυπουργός της χώρας και αρχηγός του κόμματος νιώθει απλό μέλος της ΝΔ.