Πολιτικό Παρασκήνιο

Ο Μεϊμαράκης έγινε… gingerbread – Η απίστευτη κάρτα

Βαγγέλης Μεϊμαράκης,Αστορια

Σε gingerbread μετατράπηκε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, προκειμένου να στείλει τις ευχές του για τις γιορτές.

Το gingerbread μπορεί να είναι το χριστουγεννιάτικο μπισκότο που αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς λιχουδιές στο εξωτερικό, ωστόσο αυτή τη φορά πήρε τη μορφή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Υιοθέτησε μάλιστα το σήμα – κατατεθέν του ευρωβουλευτή της ΝΔ, το οποίο φυσικά δεν είναι άλλο από το μουστάκι του.

Στην κάρτα του ο ευρωβουλευτής εύχεται «ευημερία, αισιοδοξία και χαμόγελα. Καλά Χριστούγεννα και χαρούμενο το 2020».

Πολιτικό Παρασκήνιο

Καλτσούνια, τσικουδιά, κρητικό τυρί και ντολμαδάκια για τον Πομπέο

Γεύμα εργασίας Μητσοτάκης - Πομπέο

Γεύμα εργασίας παραχώρησε το μεσημέρι, στο πατρικό του σπίτι στα Χανιά, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο.

Σε φωτογραφίες διακρίνονται οι δύο άνδρες να συζητούν σε φιλικό κλίμα αρχικά έξω από το πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού και στη συνέχεια στο τραπέζι, το κέντρο του οποίου κοσμεί μία εντυπωσιακή ανθοσύνθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μενού του γεύματος εργασίας περιλαμβάνει χωριάτικη σαλάτα, ντολμαδάκια, καλτσούνια κρητικά, γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι και τριμμένο κρητικό τυρί, κέικ σοκολάτας, τσικουδιά, λευκό και κόκκινο κρασί.

Σημειώνεται ότι στο γεύμα εργασίας συμμετέχουν ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού Ελένη Σουρανή, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.