Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

''Ναι είμαι πο@@@ης και το παινεύομαι'': Η απάντηση Κασσελάκη σε δύο κυρίες που τον κοιτούσαν περίεργα

κασσελακης
 clock 09:23 | 09/11/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ένας σπαρταριστός διάλογος έλαβε χώρα μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και της Κατερίνας Νοτοπούλου, κατά την προχθεσινή τυχαία συνάντηση που είχε σε γνωστό εστιατόριο του Παγκρατίου ο έκπτωτος πρόεδρος με εκπροσώπους της ομάδας των 87.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο έκπτωτος πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης, θέλοντας προφανώς να αποδείξει στην κυρία Νοτοπούλου πως δεν έχει ιδέα τι σημαίνει μπούλινγκ, της έφερε ως παράδειγμα τις ομοφοβικές επιθέσεις που δέχεται ο ίδιος.

«Εμένα με αποκαλούν πο@@αρα», της είπε σε έντονο ύφος, με δυο κυρίες που κάθονταν παραδίπλα να αιφνιδιάζονται και να τον κοιτούν κάπως περίεργα.

Τότε, όπως αποκαλύπτει η ίδια στήλη, ο Κασσελάκης γύρισε προς το μέρος τους, λέγοντας μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Ναι είμαι πο@@ης και το παινεύομαι».

Σύμφωνα με τη στήλη, νωρίτερα η Κατερίνα Νοτοπούλου φέρεται να του είχε ζητήσει να της δώσει την άδεια να βγάλει στη δημοσιότητα τα εκφοβιστικά sms που της έστελνε, επειδή δεν τον αποθέωνε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης όταν έδινε συνεντεύξεις.

 

Διαβάστε επίσης

Τεμπονέρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει, παρακολουθούμε την αυτοδιάλυσή του σε ζωντανή μετάδοση

Άδωνις Γεωργιάδης: Την τοξικότητα Πολάκη τώρα τη λούζεται ο Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis