Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

«Μπλόκο» στον Κασσελάκη από εργαζόμενους της «Αυγής» έξω από την Κουμουνδούρου

Κασσελάκης; - Αυγη
 clock 11:51 | 04/07/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Με τους εργαζόμενους στην εφημερίδα Αυγή οι οποίοι εδώ και ημέρες είναι σε κινητοποιήσεις μίλησε νωρίτερα έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου ο Πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

Οι εργαζόμενοι στην Αυγή πραγματοποιούν από νωρίς συγκέντρωση στην Κουμουνδούρου και μοιράζουν φυλλάδια σε όλα τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας.

Κάποιοι από τους εργαζόμενους είπαν στον κ. Κασσελάκη: «πήρες μια απόφαση χωρίς να μας συναντήσεις, ελήφθη μια απόφαση ερήμην μας, είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παραδέχεται το λάθος του αλλά να αντιτείνει: «δεν έχουμε τα χρήματα για να πληρώσουμε την εκτύπωση του καθημερινού φύλλου της Αυγής».

Οι εργαζόμενοι του είπαν ακόμα ότι το πρώτο μήνυμα που έλαβε όταν εξελέγη ήταν από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων για να τους συναντήσει. «Αντί γι’ αυτό μας ανακοινώθηκε με τον τρόπο αυτό σε έξι εργαζόμενους ότι κλείνει η Αυγή», είπαν με πικρία. 

 

Διαβάστε επίσης:

Υπάλληλος αεροδρομίου: Ο Λευτέρης Αυγενάκης με έβρισε και με απείλησε

Επανέρχεται στο θέμα του πόθεν έσχες ο Κασσελάκης - Επίθεση στον πρωθυπουργό

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis