Πολιτικό Παρασκήνιο

Μπγιάλας: Αν ξεχνάμε τον Λαμπράκη, τότε ας μη μας νοιάζει και ο Κουφοντίνας

mpgialas.jpg

Το επιχείρημα γιατί πρέπει να ενδιαφέρει έναν 17χρονο ποιους σκότωσε ο Κουφοντίνας επικαλέστηκε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπγιάλας για να απαντήσει στην δήλωση του Κυριακού Μητσοτάκη γιατί πρέπει να γνωρίζει ένας 17χρονος τι έγινε το 1963 με τη δολοφονία Λαμπράκη. Για «ντροπή» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως η οικογένεια Μητσοτάκη έχει πληρώσει με αίμα την δράση του Κουφοντίνα και της «17 Νοέμβρη».
«Εγώ αναφερόμουν στο σκεπτικό του κ. Μητσοτάκη όπως δεν ενδιαφέρει έναν νεαρό ποιος δολοφόνησε τον Λαμπράκη έτσι δεν τον ενδιαφέρει ποιος σκοτώθηκε από κάποιους τρομοκράτες. Το να προσπαθήσουμε να διαγράφψουμε ιστορίες είναι επικίνδυνο» είπε ο κ. Μπγιάλας και ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηλίτευσε μια ανακοίνωση του Μαξίμου που ήταν άρες μάρες κουκουνάρες».

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Κικίλιας : «Με λογισμό και μ’ όνειρο» η Σοφία, νοσηλεύτρια μιλά για τον έναν χρόνο covid-19

Βασίλης Κικίλιας

«Η Σοφία είναι νοσηλεύτρια επιτήρησης Λοιμώξεων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Μιλάει μέσα από την καρδιά της, «με λογισμό & μ' όνειρο», έγραψε στο twitter του ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, αναρτώντας ένα βίντεο με την Σοφία που μιλά για την εμπειρία της στο νοσοκομείο, για την καθημερινή μάχη με την covid 19, το εμβόλιο και την ελπίδα να νικήσουμε τον άγνωστο ιό ένα χρόνο μετά την εμφάνιση του.

Δείτε την ανάρτηση και το βίντεο