Πολιτικό Παρασκήνιο

Μαξίμου: Έκλεψε την παράσταση ο Πίνατ στη συνάντηση Μητσοτάκη – Σασόλι

Μητσοτάκης - Πίνατ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περίμενε στην πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου τον Νταβίντ Σασόλι. Μαζί του, μέχρι και την ώρα που έφτασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ήταν ο Πίνατ, κλέβοντας για άλλη μια φορά την παράσταση.

Φορώντας μια κόκκινη μπαντάνα, ο Πίνατ, ο σκύλος που υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης, έκλεψε ξανά την παράσταση κατά την άφιξη του Νταβίντ Σασόλι στο Μέγαρο Μαξίμου για τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μητσοτάκης - Πίνατ στο Μέγαρο Μαξ'ιμου
Μητσοτάκης - Πίνατ στο Μέγαρο Μαξ'ιμου

Όταν έφτασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου κατέβηκε μάλιστα τα σκαλιά, αναζητώντας το χάδι του κ. Σασόλι, το οποίο δεν του αρνήθηκε.

Πάντως, ο Πίνατ φαίνεται ότι έχει και το δικό του φαν κλαμπ, καθώς, πριν από περίπου 15 ημέρες, χρήστης του Twitter αποφάσισε να του ανοίξει λογαριασμό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορωνοϊός- Ζαχαράκη: Τα συμπτώματα σε καθηλώνουν και αισθάνεσαι ότι δεν είσαι εσύ

Αυξάνονται οι βουλευτές με φυσική παρουσία στην Ολομέλεια

Δένδιας: Η συγκίνηση στο Γκελεντζίκ με το «καλημέρα» στα ελληνικά

Πολιτικό Παρασκήνιο

Εκρέμ Ιμάμογλου: Τι έγραψε για την επίσκεψή του στην Αθήνα

ιμαμογλου μπακογιαννης

Με δύο αναρτήσεις, μέχρι αυτήν την ώρα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλουπεριγράφει τις εντυπώσεις του από την επίσκεψή του στην Αθήνα, μετά από πρόσκληση του ομολόγου του Κώστα Μπακογιάννη.

«Βρισκόμαστε στην Αθήνα για επίσκεψη. Μετά τον Πρέσβη μας Μπουράκ Οζούγκερτζιν, συναντηθήκαμε με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Στόχος να ενισχύσουμε τη θερμή συνεργασία μεταξύ των δύο πόλεων. Είμαστε αποφασισμένοι να το πετύχουμε ως δύο φίλοι δήμαρχοι» γράφει ο Ιμάμογλου στην πρώτη του ανάρτηση, στις 14:00 το μεσημέρι, που συνοδεύεται από σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Η δεύτερη ανάρτηση του δημάρχου Κωνσταντινούπολης στο Twitter, αφορά τη συνάντηση που είχε στη συνέχεια με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου. «Σήμερα επίσης συναντηθήκαμε με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για την ευγενική πρόσκλησή του. Είχαμε μια παραγωγική συνομιλία».

 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Συνάντηση Τσίπρα -Ιμάμογλου: «Επίσκεψη - μήνυμα για την ειρήνη, τον διάλογο και τη συνεργασια»

Ξανθός: Η κυβέρνηση έχει επιλέξει το κόστος της πανδημίας να το πληρώνουν οι πολίτες

Παρέμβαση Κεφαλογιάννη για την παράνομη τουρκική δραστηριότητα στα ελληνικά χωρικά ύδατα

ESPA BANNER