Πολιτικό Παρασκήνιο

Kορωνoϊός: Αναβάλλεται το συνέδριο της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Δεδομένων των εξελίξεων σχετικά με τον κορωνοϊό και για προληπτικούς λόγους, στη σημερινή συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η αναβολή των προγραμματισμένων "υπερτοπικών" εκδηλώσεων του κόμματος (σ.σ. που προϋποθέτουν μετακινήσεις και περιλαμβάνουν μεγάλο αριθμό συγκεντρωμένων).

Ειδικότερα αναβάλλεται το θεματικό προσυνέδριο για την αγροτική ανασυγκρότηση, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στη Λάρισα το ερχόμενο Σάββατο. Επίσης, αναβάλλεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ), που προγραμματιζόταν να διεξαχθεί το διήμερο 14-15 Μαρτίου. Αντίθετα, θα πραγματοποιηθούν κανονικά όλες οι τοπικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η οργάνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, "λαμβάνοντας υπόψιν τις εξελίξεις σχετικά με τη σοβαρότητα των κρουσμάτων του κορωνοϊού, η οργάνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ αναβάλλει το Συνέδριό της. Θα ανακοινωθούν σύντομα νέες ημερομηνίες διεξαγωγής". Υπενθυμίζεται ότι επρόκειτο να ξεκινήσει αύριο, Πέμπτη, και να ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Πολιτικό Παρασκήνιο

Τα... παπούτσια της Προέδρου της Δημοκρατίας στο κόκκινο χαλί

Τα παπούτσια της Προέδρου έγιναν ...viral στα social media.

Αίσθηση προκάλεσαν τα ...παπούτσια της Προέδρου της Δημοκρατίας, κατά την άφιξή της στη Ρόδο και την επίσημη υποδοχή της στο κόκκινο χαλί.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, τα... παπούτσια της Προέδρου της Δημοκρατίας, περισσότερο μοιάζουν για πεζοπορία, παρά για επίσημη υποδοχή στο κόκκινο χαλί. 

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου κατά την άφιξή της στη Ρόδο.
Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου κατά την άφιξή της στη Ρόδο.

Η Πρόεδρος, πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στο νησί της Ρόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανάρτηση του Υφυπουργού Παιδείας Άγγελου Συρίγου για το Ψυχοσάββατο

Δένδιας: Οι προκλητικές ενέργειες και δηλώσεις υπονομεύουν τις διερευνητικές επαφές