Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Κλείδωσαν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ σε εργοτάξιο - "Άνοιξε την πόρτα να βγω" (βίντεο)
Σταύρος Μιχαηλίδης
 clock 18:38 | 15/07/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Χίο, Σταύρος Μιχαηλίδης, καταγγέλλει ότι κλειδώθηκε μέσα στο εργοτάξιο του Δικαστικού Μεγάρου του νησιού από έναν εργοδηγό.

Ο Σταύρος Μιχαηλίδης με ανάρτησή του στο instagram αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια αυτοψίας στο υπό κατασκευή Δικαστικό Μέγαρο, παγιδεύτηκε εντός του εργοταξίου κατηγορώντας κομματικό στέλεχος της ΝΔ που είναι και υπεύθυνος για το εργοτάξιο, ότι του έκλεισε την έξοδο με λουκέτο.

Το alithia.gr δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει την κλειδωμένη πόρτα του εργοταξίου, με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να λέει στον εργοδηγό να τον αφήσει να βγει έξω.

«Άνοιξε την πόρτα να βγω έξω, με έχεις περιορίσει. Ήταν ανοιχτή η πόρτα και μπήκα. Άνοιξε την πόρτα διότι θα έχεις ποινικές ευθύνες. Με έχεις περιορίσει, ήταν ανοιχτά και μπήκα με τη μηχανή και έχεις κλείσει με το λουκέτο» ακούγεται στο βίντεο να λέει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με τον εργοδηγό να του λέει πως μπήκε παράνομα και θα πρέπει να ρωτήσει τον εργολάβο.

Τελικά, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ βγήκε από το εργοτάξιο όταν όπως αναφέρει ο ίδιος στην ανάρτησή του, προειδοποίησε ότι θα καλέσει την αστυνομία.

 

Διαβάστε επίσης:

Ατύχημα για τον Θανάση Κοντογεώργη - Έσπασε τον αστράγαλό του

Λευτέρης Αυγενάκης: Ζήτησε άρση ασυλίας για το περιστατικό στο αεροδρόμιο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis