Πολιτικό Παρασκήνιο

Κατερίνα Παπακώστα: ''Μπάχαλο'' το κέντρο της Αθήνας πριν να αναλάβω

papakosta.jpg

«Το κέντρο της Αθήνας ήταν μπάχαλο πριν αναλάβω», επισήμανε η Κατερίνα Παπακώστα μιλώντας στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά. 
Η υφυπουργός Προστασίας δήλωσε ότι την εξέπληξε αρνητικά αυτό που συνάντησε αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά της.
«Σήμερα η αστυνομία και η πυροσβεστική έχουν ανεβάσει στροφές, κάθε μέρα εξαρθρώνει συμμορίες, κάθε μέρα χτυπά το οργανωμένο έγκλημα, κάθε μέρα δρα στην παραβατικότητα. Σας προκαλώ να πάτε τώρα στο κέντρο της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, στο Θησείο, στο Πεδίον του Άρεως, στην ΑΣΟΕΕ, πηγαίνετε όπου θέλετε, αυτό που παρέλαβα εγώ ήταν ένα μπάχαλο. Το Πεδίον του Άρεως κατειλημμένο, στο Μοναστηράκι έκλεβαν, αυτά έχουν αλλάξει», πρόσθεσε ακόμη.

Πολιτικό Παρασκήνιο

Η υπουργός έπαιξε βόλεϊ με μαθητές (βίντεο)

Κερμέως βόλει

Αθλητικό πνεύμα επέδειξε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως που έπαιξε βόλεϊ μαζί με μαθητές στο προαύλειο του 50ου λυκείου Αθηνών.

Οι μαθητές, είπαν στην υπουργό που επισκέφθηκε το σχολείο τους σήμερα τελευταία ημέρα των μαθημάτων πριν από τις γιορτές του Πάσχα, να παίξει μαζί τους βόλευ.

Η υπουργός ανταποκρίθηκε θετικά και έτσι για πρώτη φορά υπουργός Παιδείας κάνει αθλητισμό μαζί με μαθητές σε σχολική αυλή.

Οι μαθήτριες του 50ου λυκείου Αθηνών και η κ. Κεραμέως όλες με μάσκα, έδωσαν τον καλύτερο ευατό τους στα έδειξαν ότι «στο χέρι τους» είναι να ξεπερασθούν τα προβλήματα λόγω κορωνοϊού, στην σχολική κοινότητα.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Κλειστή η Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Γοργολαϊνη λόγω κρουσμάτων

Κορωνοϊός: Σε προληπτική καραντίνα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης