Πολιτικό Παρασκήνιο

Καλτσούνια, τσικουδιά, κρητικό τυρί και ντολμαδάκια για τον Πομπέο

Γεύμα εργασίας Μητσοτάκης - Πομπέο

Γεύμα εργασίας παραχώρησε το μεσημέρι, στο πατρικό του σπίτι στα Χανιά, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο.

Σε φωτογραφίες διακρίνονται οι δύο άνδρες να συζητούν σε φιλικό κλίμα αρχικά έξω από το πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού και στη συνέχεια στο τραπέζι, το κέντρο του οποίου κοσμεί μία εντυπωσιακή ανθοσύνθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μενού του γεύματος εργασίας περιλαμβάνει χωριάτικη σαλάτα, ντολμαδάκια, καλτσούνια κρητικά, γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι και τριμμένο κρητικό τυρί, κέικ σοκολάτας, τσικουδιά, λευκό και κόκκινο κρασί.

Σημειώνεται ότι στο γεύμα εργασίας συμμετέχουν ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού Ελένη Σουρανή, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Τσίπρας: Τι θα πάθει ο... Κυριάκος με τον νέο Πτωχευτικό Νόμο (βίντεο)

μητσοτάκης τσίπρας

Με βασικό σύνθημα “Πτωχευτικός Νόμος ΝΔ: Μένουμε Χωρίς Σπίτι” το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, που αφορά στον Πτωχευτικό Κώδικα της κυβέρνησης.

“Τι θα πάθει ο... Κυριάκος με τον νέο Πτωχευτικό Νόμο”, σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, που δημοσίευσε το σχετικό βίντεο στα social media.