Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Η Ζωρζέτα Λάλη δεν δίνει την έδρα στον Κασσελάκη: Καταγγέλλει απειλές

ζορζετα λάλη
 clock 20:14 | 20/08/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Ζωρζέτα Λάλη δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραιτηθεί από τη θέση της ώστε να ανοίξει ο δρόμος για να γίνει βουλευτής ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η κυρία Λάλη, με δήλωσή της στο dnews.gr, ξεκαθαρίζει πως, αν χρειαστεί, θα τιμήσει τη θέση της στο ψηφοδέλτιο και θα ορκιστεί βουλευτής. Μάλιστα, δηλώνει πως στο πλαίσιο αυτό έλαβε απειλές για την ίδια και την οικογένειά της «γιατί δεν δίνει την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά η δήλωση της Ζωρζέτας Λάλη:

«Όπως δήλωσα και τον περασμένο Μάρτιο, αν συντρέξουν οι συνταγματικές προϋποθέσεις, έχω σκοπό να τιμήσω την εμπιστοσύνη των εκλογέων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στο οποίο συμμετείχα, από τα έδρανα της Βουλής.Επ’ ευκαιρία να σας πω ότι έλαβα, καθώς και η οικογένειά μου, απ’ ευθείας απειλή από τον κ. Νικόλαο Αυλιανό γιατί δεν δίνω την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Το έγραψε επώνυμα και με φωτογραφία στο site της ηλεκτρονικής Αυγής την περασμένη Τρίτη και όταν τον έψαξα στο FB διαφημίζει τις κυνηγετικές του ικανότητες, άρα οπλοφορεί. Θα έπρεπε η Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικοί στα όσα δημοσιοποιούν».

Υπενθυμίζεται πως o Όθων Ηλιόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του για να μπορέσει να μπει στη Βουλή ο κ. Κασσελάκης. Ωστόσο, πλέον θα πρέπει να παραιτηθούν από τις θέσεις τους, κατά σειρά, και η Πόπη Τσαπανίδου, ο Μιχάλης Καλογήρου, η Τζένη Λειβαδάρου και, τέλος, η Ζωρζέτα Λάλη.

Διαψεύδει η Αυγή τα περί απειλών

Η Αυγή από την πλευρά της απαντά ότι η κυρία Λάλη ψεύδεται, λέγοντας ότι είναι ψευδής η αναφορά της ότι υπήρξε τέτοιο άρθρο και αναφέρει ότι «ουδέποτε η Αυγή στην ηλεκτρονική της έκδοση (avgi.gr) ή στα κοινωνικά της δίκτυα, σχολίασε τις όποιες αποφάσεις ή δηλώσεις της κας Ζωρζέτα Λάλη. Η ίδια φαντασιώνεται «απειλές» μέσω του avgi.gr που δεν υπήρξαν ποτέ. Βαπτίζοντας προσωπικά μηνύματα που εστάλησαν στην ίδια, δημοσιεύματα του avgi.gr», ενώ την καλούν να ανασκευάσει και σημειώνουν: «Δεν υπάρχει αρθρογράφος, συνεργάτης ή εργαζόμενος,  Αυλιανός στην Αυγή (avgi.gr), δεν υπήρξε σχόλιο (πόσω μάλλον απειλητικό) για την κα Λάλη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πυρόπληκτων στην Πεντέλη την ώρα της επίσκεψης του Πρωθυπουργού

«Θα κλαίει η βρωμιάρα η μάνα σου»: Νέο ηχητικό με τον Νίκο Παππά να απειλεί πολίτη!

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis