Πολιτικό Παρασκήνιο

Η υπουργός έπαιξε βόλεϊ με μαθητές (βίντεο)

Κερμέως βόλει

Αθλητικό πνεύμα επέδειξε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως που έπαιξε βόλεϊ μαζί με μαθητές στο προαύλειο του 50ου λυκείου Αθηνών.

Οι μαθητές, είπαν στην υπουργό που επισκέφθηκε το σχολείο τους σήμερα τελευταία ημέρα των μαθημάτων πριν από τις γιορτές του Πάσχα, να παίξει μαζί τους βόλευ.

Η υπουργός ανταποκρίθηκε θετικά και έτσι για πρώτη φορά υπουργός Παιδείας κάνει αθλητισμό μαζί με μαθητές σε σχολική αυλή.

Οι μαθήτριες του 50ου λυκείου Αθηνών και η κ. Κεραμέως όλες με μάσκα, έδωσαν τον καλύτερο ευατό τους στα έδειξαν ότι «στο χέρι τους» είναι να ξεπερασθούν τα προβλήματα λόγω κορωνοϊού, στην σχολική κοινότητα.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Κλειστή η Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Γοργολαϊνη λόγω κρουσμάτων

Κορωνοϊός: Σε προληπτική καραντίνα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Λευτέρης Αυγενάκης: Κοντά στους μικρούς μαθητές

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης

Στο δημοτικό σχολείο του Κρότου στο Δήμο Γόρτυνας, που το χειμώνα ζεσταίνονται με μία ξυλόσομπα και φοιτούν 10 μαθητές, μεταβαίνει σήμερα ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης παραδίδοντας αθλητικό υλικό.

Ο κ. Αυγενάκης μιλώντας στο “Ράδιο Κρήτη” επεσήμανε ότι στον προγραμματισμό του είναι επισκέψεις σε ολιγοθέσια σχολικά τμήματα σε όλο το νομό Ηρακλείου και στόχος του να έρθει σε επαφή με τα μικρά παιδιά ώστε να μην αισθάνονται όπως είπε, απομόνωση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: 10.000 τουρίστες με 72 πτήσεις στο "Νίκος Καζαντζάκης" μέχρι την Κυριακή

Χανιά: Βρήκαν τα μαχαίρια... για τα κτήματα