Πολιτικό Παρασκήνιο

Η Φώφη ζητά να δοθεί η 13η σύνταξη

Φώφη Γεννηματά

Ανάρτηση Φώφης Γεννηματά Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής:

Κανονική 13η σύνταξη για όλους τους συνταξιούχους τώρα. Γιατί η κανονικότητα δεν μπορεί να αφορά μόνο τους λίγους και ισχυρούς. Αν πραγματικά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρονται για τους συνταξιούχους δεν έχουν παρά να ψηφίσουν την πρόταση μας.

Όχι ανέξοδες υποσχέσεις, όχι προσωρινά επιδόματα. Έμπρακτη αναγνώριση των θυσιών τους.

Πολιτικό Παρασκήνιο

Ο Μητσοτάκης απάντησε για το #θα_λογαριαστούμε_μετά: Δεν έχω να λογαριαστώ με κανέναν

Κυριάκος Μητσοτάκης

Για την κριτική που ασκείται στους χειρισμούς της κυβέρνησης σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού και μάλιστα έχουν δημιουργηθεί και σχετικά hashtags στο Twitter, τα #ΘαΛογαριαστούμεΜετα ή #Μετα_θα_λογαριαστουμε ή #Μετα_θα_λογαριαστουμε, απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν έχω να λογαριαστώ με κανέναν, αλλά έχω υποχρέωση να δώσω λογαριασμό σε όλους», είπε ο κ. Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής.

Σχολίασε δε ότι «ακούει» τις παρατηρήσεις του Ανδρέα Ξανθού για την πρωτοβάθμια υγεία. «Να δεχθώ ότι για τις τιμές των ΜΕΘ συγκρίνετε μήλα με πορτοκάλια», είπε. «Δεν θα ανεχτώ φθηνές απειλές τύπου «όταν γυρίσουμε θα λογαριαστούμε», αλλά ούτε και την αναπαραγωγή επικίνδυνων για την υγεία fake news», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Κάλεσε, δε, τον Αλέξη Τσίπρα να διαλέξει ποιο πρόσωπο θέλει να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Τόνισε, δε, ότι όσοι ζητάνε ατέλειωτες παροχές, είναι σαν να στέλνουν την Ελλάδα από τώρα σε ένα νέο Μνημόνιο. «

Η μόνη ιδεολογία είναι η προφύλαξη της δημόσιας υγείας», είπε, ακόμα, ο κ. Μητσοτάκης.