Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Γκιλφόιλ: Ανέβασε τραγούδι του Κουρκούλη, πριν έρθει ως πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα
κίμπερλι γκιλφόιλ
 clock 09:36 | 12/07/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Με ένα τραγούδι του Νίκου Κουρκούλη η Κίμπερλι Γκιλφόιλ φαίνεται πως προετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα για τη θέση της πρέσβεως των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα δύο μέρες μετά την ακρόασή της από τη Γερουσία προκειμένου να εγκριθεί η υποψηφιότητά της, η κυρία Γκιλφόιλ αναδημοσίευσε ένα story στο Instagram ενός λογαριασμού ο οποίος ασχολείται με τη μόδα.

Η αρχική δημοσίευση της Kimberly Albers γράφει με μεγάλα γράμματα «Πρέσβης της Ελλάδας» (σ.σ. προφανώς κατά λάθος, ήθελε να γράψει «Πρέσβης στην Ελλάδα») στην φωτογραφία στην οποία η ίδια ποζάρει με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ.

Image
κίμπερλι γκιλφόιλ

 

Αυτή τη φωτογραφία αναδημοσίευσε η κυρία Γκιλφόιλ η οποία και τη συνόδευσε με το τραγούδι του Νίκου Κουρκούλη «Ώπα Ώπα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νικήτας Κακλαμάνης για το μεταναστευτικό: Δεν έχω καταλάβει τι θέλει η αντιπολίτευση

Ζαχαριάδης για Πλεύρη: Το κομάντο του γλυκού νερού να κόψει τις τζάμπα μαγκιές

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis